EUROLEAGUE

EuroLeague: Το ιατρικό δελτίο της 2ης ημέρας της 31ης αγωνιστικής

EuroLeague: Το ιατρικό δελτίο της 2ης ημέρας της 31ης αγωνιστικής
INTIME

Η EuroLeague συνεχίζεται σήμερα (22/3) με την δεύτερη ημέρα της 31ης αγωνιστικής, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει πέντε αγώνες. Διαβάστε ποιοι παίκτες θα απουσιάσουν.

Πέντε αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα της EuroLeague σήμερα (22/3) στο πλαίσιο της δεύτερης ημέρας της 31ης αγωνιστικής της διοργάνωσης. Αυτοί είναι οι παίκτες που θα απουσιάσουν:

Ερυθρός Αστέρας - Βίρτους Μπολόνια (20:00, Novasports 2)
Ο Ερυθρός Αστέρας δεν θα έχει τους Γιάγκο Ντος Σάντος, Τρέι Τόμπκινς και Νίκολα Τόπιτς, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μπράνκο Λάζιτς.
Η Βίρτους Μπολόνια θα παραταχθεί χωρίς τους Ντάνιελ Χάκετ και Ντεβόντε Κάκοκ, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Αϊζάια Κορντινιέ.

Μονακό - Βαλένθια (20:00, Novasports Start)
Η Μονακό θα παραταχθεί δίχως τον Τέρι Ταρπέι.
Η Βαλένθια δεν θα έχει μαζί της τους Μπράντον Ντέιβις, Τζάρετ Χάρπερ και Μπουμπακάρ Τουρέ.

Παναθηναϊκός AKTOR - Μπαρτσελόνα (21:15, Novasports Prime)
Ο Παναθηναϊκός AKTOR θα στερηθεί των υπηρεσιών του Κώστα Αντετοκούνμπο, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Λούκα Βιλντόσα.
Η Μπαρτσελόνα θα παραταχθεί πλήρης.

Μπάγερν Μονάχου - Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:30, Novasports 3)
Η Μπάγερν δεν θα έχει τον Ντέβιν Μπούκερ, ενώ τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή των Αντρέας Ομπστ και Ντάνκο Μπράνκοβιτς.
Η Μακάμπι παραταχθεί χωρίς τον Ρόμαν Σόρκιν.

Αρμάνι Μιλάνο - Φενέρμπαχτσε (21:30, Novasports 4)
Η Αρμάνι Μιλάνο θα παραταχθεί δίχως τους Μπίλι Μπάρον και Τζιανπάολο Ρίτσι, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μαοντό Λο.
Η Φενέρμπαχτσε δεν θα έχει μαζί της τους Γίγκιτ Μεστόγλου και Ραούλ Νέτο.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΜΟΝΑΚΟ ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ