EUROLEAGUE

EuroLeague: Το ιατρικό δελτίο της 2ης ημέρας της 23ης αγωνιστικής

Ο Ντάριλ Μέικον με την φανέλα του Παναθηναϊκού
Ο Ντάριλ Μέικον με την φανέλα του Παναθηναϊκού INTIME SPORTS

Η EuroLeague συνεχίζεται σήμερα (28/1) με την δεύτερη ημέρα της 23ης αγωνιστικής, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει πέντε αγώνες. Διαβάστε ποιοι παίκτες θα απουσιάσουν.

Πέντε αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα της EuroLeague σήμερα (28/1) στο πλαίσιο της δεύτερης ημέρας της 23ης αγωνιστικής της διοργάνωσης. Αυτοί είναι οι παίκτες που θα απουσιάσουν:

Ούνικς Καζάν - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (18:00, Novasports 4)
Η Ούνικς Καζάν δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα
Ο Ίβαν Ούκχοβ έχει τεθεί εκτός για την ΤΣΣΚΑ, ενώ δεν έχει ξεκαθαριστεί το καθεστώς συμμετοχής των Τορνίκε Σενγκέλια και Γουίλ Κλάιμπερν.

Μονακό - Ρεάλ Μαδρίτης (20:00, Novasports 5)
Ο Λίο Βέστερμαν παραμένει εκτός για την Μονακό.
Η Ρεάλ δεν θα έχει στην διάθεσή της τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή των Άνταμ Χάνγκα και Φαμπιέν Κοζέρ.

Παναθηναϊκός - Μπασκόνια (21:00, Novasports Prime)
Ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Γιώργο Παπαγιάννη και Ντάριλ Μέικον.
Η Μπασκόνια θα παραταχθεί χωρίς τους Άρτους Κούρουτς, Τάντας Σεντεκέρσκις και Σάντερ Ραϊέστε, ενώ δεν έχει ξεκαθαριστεί το καθεστώς συμμετοχής των Άλεκ Πίτερς και Βάνια Μαρίνκοβιτς.

Μπάγερν Μονάχου - Άλμπα Βερολίνου (21:30, Novasports 4)
Η Μπάγερν δεν θα έχει στην διάθεσή της τους Νταρούν Χίλιαρντ και Πολ Τσίπσερ, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Κόρεϊ Γουόλντεν και Νίχαν Ντζέντοβιτς.
Η συμμετοχή των Μάρκους Έρικσον και Τιμ Σνάιντερ είναι αμφίβολη για την Άλμπα Βερολίνου

Αρμάνι Μιλάνο - Ζάλγκιρις Κάουνας (21:30, Novasports Start)
Η Αρμάνι Μιλάνο θα στερηθεί των υπηρεσιών των Ντίνου Μήτογλου, Σαβόν Σιλντς και Ρικάρντο Μορασίνι, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τζέριαν Γκραντ.
Η Ζάλγκιρις δεν θα έχει τους Τζος Νίμπο, Παούλιους Γιανκούνας, Γιάνις Στρέλνιεκς και Τζόφρε Λοβέρν, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μάντας Καλνιέτις.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΜΟΝΑΚΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΓΕΡΝ ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ