EUROLEAGUE

EuroLeague: Το ιατρικό δελτίο της 2ης ημέρας της 15ης αγωνιστικής

EuroLeague: Το ιατρικό δελτίο της 2ης ημέρας της 15ης αγωνιστικής
OLIMPIAMILANO.COM

Η EuroLeague συνεχίζεται σήμερα (20/12) με την δεύτερη ημέρα της 15ης αγωνιστικής, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τέσσερις αγώνες. Διαβάστε ποιοι παίκτες θα απουσιάσουν.

Τέσσερις αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα της EuroLeague σήμερα (20/12) στο πλαίσιο της δεύτερης ημέρας της 15ης αγωνιστικής της διοργάνωσης. Αυτοί είναι οι παίκτες που θα απουσιάσουν:

Φενέρμπαχτσε - Ζάλγκιρις Κάουνας (19:30, Novasports 6)
Η Φενέρμπαχτσε θα παραταχθεί δίχως τους Μετέκαν Μπίρσεν και Ραούλ Νέτο, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γιώργου Παπαγιάννη, που μόλις επέστρεψε στις προπονήσεις.
Η Ζάλγκιρις δεν θα έχει τον Άρνας Μπουτκεβίτσιους, ενώ αμφίβολη είναι η παρουσία των Λούκας Λεκαβίτσιους και Μπράντι Μάνεκ.

Μονακό - Παναθηναϊκός AKTOR (20:00, Novasports Prime)
Η Μονακό θα αποφασίσει τελευταία στιγμή για την συμμετοχή του Τζόρνταν Λόιντ.
Ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει τον Ιωάννη Παπαπέτρου.

Μπάγερν Μονάχου - Αναντολού Εφές (21:30, Novasports 5)
Η Μπάγερν θα παραταχθεί πλήρης.
Η Αναντολού Εφές θα στερηθεί των υπηρεσιών των Γουίλ Κλάμπιερν, Τίμπορ Πλάις, Ντέρκ Γουίλις, Ριντβάν Ουντσέλ, Ερκάν Γιλμάζ και Ντόγκους Οζντεμίρογλου, ενώ τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή τον Ροντρίγκ Μπομπουά, Ελάιτζα Μπράιαντ και Άντε Ζίζιτς.

Αρμάνι Μιλάνο - Βιλερμπάν (21:30, Novasports 4)
Η Αρμάνι Μιλάνο δεν θα έχει τους Νίκολα Μίροτιτς, Μαοντό Λο και Τζιανπάολο Ρίτσι, ενώ αμφίβολη είναι η παρουσία του Γιοχάνες Φόγκτμαν.
Η Βιλερμπάν θα παραταχθεί χωρίς απουσίες.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΜΟΝΑΚΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ