EUROLEAGUE

EuroLeague: Το ιατρικό δελτίο της 27ης αγωνιστικής

EuroLeague: Το ιατρικό δελτίο της 27ης αγωνιστικής
ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ / INTIME SPORTS

Η EuroLeague συνεχίζεται σήμερα (7/3) με 6 αγώνες στο πλαίσιο της πρώτης ημέρας της 27ης αγωνιστικής. Διαβάστε ποιοι παίκτες θα απουσιάσουν.

Έξι αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα της EuroLeague σήμερα (7/3), στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της διοργάνωσης. Αυτοί είναι οι παίκτες που θα απουσιάσουν:

Άλμπα Βερολίνου - Ζάλγκιρις (21:00, Novasports Start)
Η Άλμπα Βερολίνου θα παραταχθεί χωρίς τους Μάρκους Έρικσον και Γιόβελ Ζούσμαν, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Ταμίρ Μπλατ, Μπεν Λάμερς και Τιμ Σνάιντερ.
Η Ζάλγκιρις δεν θα έχει στην διάθεσή της τους Τάιλερ Καβανό και Κίναν Έβανς.

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα (21:00, Novasports Prime)
Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί πλήρης.
Η Μπαρτσελόνα θα αποφασίσει τελευταία στιγμή για την συμμετοχή του Όσκαρ Ντα Σίλβα.

Βαλένθια - Αρμάνι Μιλάνο (21:30, Novasports 3)
Η Βαλένθια θα στερηθεί των υπηρεσιών των Κάιλ Αλεξάντερ, Σαμ Βαν Ρόσομ, Μάρτιν Χέρμανσον και Μίλαν Χιμένεθ.
Η Αρμάνι Μιλάνο θα παραταχθεί δίχως τους Λουίτζι Ντατόμε, Ντεβόν Χολ και Πολ Μπιλίνγκα, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Σαμπάζ Νέιπιερ, Σαβόν Σιλντς και Τζιανπάολο Ρίτσι.

Βίρτους Μπολόνια - Παρτίζαν (21:30, Novasports 5)
Η Βίρτους Μπολόνια δεν θα έχει στην διάθεσή της τους Αϊζάια Κορντινιέ και Λίο Μενάλο, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Αλεσάντρο Παγιόλα.
Η Παρτίζαν θα παραταχθεί χωρίς τον Μπάλσα Κοπρίβιτσα.

Ρεάλ - Μπασκόνια (21:45, Novasports 4)
Η Ρεάλ θα στερηθεί των υπηρεσιών των Σέρχιο Γιουλ, Κάρλος Αλοθέν και Άντονι Ράντολφ, ενώ τελευταία στιγμή θα αποφασίσει για την συμμετοχή των Έντι Ταβάρες και Ρούντι Φερνάντεθ.
Η Μπασκόνια δεν θα έχει ξανά στην διάθεσή της τον Πιέρια Χένρι, ενώ δεν έχει ξεκαθαριστεί το καθεστώς συμμετοχής του Τάντας Σεντεκέρσκις.

Μπάγερν - Βιλερμπάν (22:00, Novasports 6)
Η Μπάγερν θα παραταχθεί για ακόμα ένα παιχνιδι χωρίς τους Ογκουστίν Ρούμπιτ και Ελάιας Χάρις, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Βλάντιμιρ Λούτσιτς, Όγκνιεν Γιάραμαζ και Ζίλαν Τσίθαμ.
Η Βιλερμπάν δεν θα έχει μαζί της τον Τζόφρε Λοβέρν.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ