MEDIA

Αθλητικές μεταδόσεις: Ο Ολυμπιακός περιμένει την Μπαρτσελόνα, σημαντικά ματς για ΑΕΚ και Προμηθέα στην Ευρώπη, πού θα δείτε τα παιχνίδια

Αθλητικές μεταδόσεις: Ο Ολυμπιακός περιμένει την Μπαρτσελόνα, σημαντικά ματς για ΑΕΚ και Προμηθέα στην Ευρώπη, πού θα δείτε τα παιχνίδια
GEORGIA PANAGOPOULOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα (21:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 27η αγωνιστική της EuroLeague σε ένα κρίσιμο ματς στο κυνηγι μίας θέσης στην 4αδα. Μάχη για την ΑΕΚ στο Λιμόζ (21:30, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24) και τον Προμηθέα στην Τουρκία κόντρα στην Τουρκ Τέλεκομ (19:00, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24).

Ο Ολυμπιακός έχει σήμερα (7/3) μπροστά του μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της κανονικής περιόδου, αφού υποδέχεται την Μπαρτσελόνα (21:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 27η αγωνιστική της EuroLeague.

Έχοντας νικήσει μέσα στην Βαρκελώνη στον πρώτο γύρο, οι "ερυθρόλευκοι" ξέρουν ότι αν νικήσουν στο κατάμεστο ΣΕΦ (έχει ανακοινωθεί sold out από τις 22 Φεβρουαρίου) και "διπλώσουν" τις νίκες τους επί της Μπαρτσελόνα τότε σε μεγάλο βαθμό θα έχουν εξασφαλίσει μία θέση στην πρώτη 4αδα και κατ' επέκταση το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs. Ο λόγος; Την ίδια στιγμή έχουν επίσης από δύο νίκες κόντρα σε Ρεάλ και Φενέρμπαχτσε, με την Μονακό να ειναι η μοναδική ομάδα από τις πρώτες πέντε της βαθμολογίας που μετράει δύο νίκες κόντρα στους "ερυθρόλευκους".

Σε αυτή του την προσπάθεια ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί πλήρης, σε μία βραδιά που το πρόγραμμα της EuroLeague περιλαμβάνει έξι αγώνες στο πλαίσιο του πρώτου εκ των δύο παιχνιδιών της διαβολοβδομάδας.

Αναλυτικά το πρόγραμα της βραδιάς:
Άλμπα Βερολίνου - Ζάλγκιρις (21:00, Novasports Start)
Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα (21:00, Novasports Prime)
Βαλένθια - Αρμάνι Μιλάνο (21:30, Novasports 3)
Βίρτους Μπολόνια - Παρτίζαν (21:30, Novasports 5)
Ρεάλ - Μπασκόνια (21:45, Novasports 4)
Μπάγερν - Βιλερμπάν (22:00, Novasports 6)

Η ΑΕΚ ψάχνει μεγάλη νίκη στο Λιμόζ, κόντρα σε ένα από τα φαβορί ο Προμηθέας

Η ΑΕΚ και ο Προμηθέας επιστρέφουν και αυτοί σήμερα (7/3) στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις σε Basketball Champions League και EuroCup αντίστοιχα, έχοντας σημαντικούς αγώνες μπροστά τους.

Πρώτος, χρονικά, ρίχνεται στην μάχη ο Προμηθέας, που αντιμετωπίζει στην Τουρκία την Τουρκ Τέλεκομ (19:00, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24) για την 15η αγωνιστική του EuroCup, παίζοντας κόντρα σε μία από τις πιο δυνατές ομάδες της διοργάνωσης.

Οι Πατρινοί έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση και πλέον ψάχνουν το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην βαθμολογία

Λίγες ώρες αργότερα, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στην Γαλλία την Λιμόζ (21:30, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24) για την 4η αγωνιστική της φάσης των 16 του Basketball Champions League, ψάχνοντας για την 3η νίκη της, η οποία - αν έρθει - θα την βάλει ακόμα πιο γερά στο "κόλπο" της πρόκρισης στο Final Eight.

Η "Ένωση" αναμένεται έπειτα από σχεδόν τρεις εβδομάδες να έχει στην διάθεσή της τον Ακίλ Μίτσελ, λύνοντας τα χέρια του Ηλία Καντζούρη.

TAGS MEDIA EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ EUROCUP BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ