EUROLEAGUE

EuroLeague: Το ιατρικό δελτίο της 25ης αγωνιστικής

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ
Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ EUROKINISSI - KLODIAN LATO

Η EuroLeague συνεχίζεται σήμερα (1/2) με τέσσερις αγώνες στο πλαίσιο της πρώτης ημέρας της 25ης αγωνιστικής. Διαβάστε ποιοι παίκτες θα απουσιάσουν.

Τέσσερις αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα της EuroLeague σήμερα (1/2), στο πλαίσιο της 1ης ημέρας της 25ης αγωνιστικής της διοργάνωσης. Αυτοί είναι οι παίκτες που θα απουσιάσουν:

Άλμπα Βερολίνου - Βαλένθια (21:00, Novasports Start)
Η Άλμπα Βερολίνου θα παραταχθεί χωρίς τους Γιοχάνες Τίμαν και Λουίς Ολίντε, ενώ τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Ζίγκα Σάμαρ.
Η Βαλένθια δεν θα έχει τους Μπράντον Ντέιβις και Μπουμπακάρ Τουρέ, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Στέφαν Γιόβιτς.

Μπασκόνια - Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:30, Novasports 5)
Η Μπασκόνια θα παραταχθεί χωρίς τον Κρις Κιόζα, ενώ την ώρα του αγώνα θα αποφασιστεί αν θα είναι στην 12αδα οι Ματ Κοστέλο και Τάντας Σεντεκέρσκις.
Η Μακάμπι δεν θα έχει τον Ράφαελ Μένκο.

Μπάγερν Μονάχου - Ολυμπιακός (21:30, Novasports Prime)
Η Μπάγερν έχει χαρακτηρίσει ως αμφίβολη την συμμετοχή των Σερτζ Ιμπάκα, Άιζακ Μπόνγκα, Ντέβιν Μπούκερ και Νίκλας Βίμπεργκ.
Χωρίς τους Νίκολα Μιλουτίνοβ και Μουσταφά Φαλ θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Φίλιπ Πετρούσεβ.

Ρεάλ Μαδρίτης - Βιλερμπάν (21:45, Novasports 4)
Η Ρεάλ δεν θα έχει στην διάθεσή της τους Έντι Ταβάρες και Σέρχιο Γιουλ.
Η Βιλερμπάν δεν θα έχει τον Νάντο Ντε Κολό, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Τζόφρε Λοβέρντ και Τίμοτε Λουουάου-Καμπαρό.

TAGS EUROLEAGUE ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΜΠΑΓΕΡΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ