EUROLEAGUE

EuroLeague: Το ιατρικό δελτίο της 24ης αγωνιστικής

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου στη διάρκεια του αγώνα με την Μπαρτσελόνα
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου στη διάρκεια του αγώνα με την Μπαρτσελόνα EUROKINISSI

Η EuroLeague συνεχίζεται σήμερα (1/2) με την 24η αγωνιστική, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει έξι αγώνες. Διαβάστε ποιοι παίκτες θα απουσιάσουν.

Έξι αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα της EuroLeague σήμερα (1/2) στο πλαίσιο της πρώτης ημέρας της 24ης αγωνιστικής της διοργάνωσης. Αυτοί είναι οι παίκτες που θα απουσιάσουν:

Φενέρμπαχτσε - Βιλερμπάν (19:45, Novasports 4)
Η Φενέρμπαχτσε θα παραταχθεί για ακόμα ένα παιχνίδι χωρίς τους Νάντο ΝτεΚολό, Γιαν Βέσελι, Μαριάλ Σαγιόκ και Ντανίλο Μπαρτέλ.
Η Βιλερμπάν δεν θα έχει στην διάθεσή της για ακόμα ένα παιχνίδι τους Ντέιβιντ Λάιτι, Γουίλιαμ Χάουαρντ, Βίκτορ Γουεμπανιάμα και Ρέιμαρ Μόργκαν, ενώ αμφίβολος είναι ο Αντουάν Ντιό.

Ερυθρός Αστέρας - Αρμάνι Μιλάνο (20:00, Novaports Start)
Ο Ερυθρός Αστέρας δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.
Η Αρμάνι Μιλάνο θα στερηθεί των υπηρεσιών των Ντίνου Μίτογλου, Σαβόν Σιλντς, Τρέι Κελ, Τζέριαν Γκραντ και Ρικάρντο Μορασίνι

Ζάλγκιρις - Μακάμπι (20:00, Novasports 3)
Η Ζάλγκιρις δεν έχει ξεκαθαρίσει το καθεστώς συμμετοχής των Μάντας Καλνιέτις, Παούλιους Γιανκούνας, Γιάνις Στρέλνιεκς και Τζος Νίμπο.
Η Μακάμπι δεν θα έχει στην διάθεσή της τον Τζέικ Κόεν (κορονοϊός), αλλά και έναν ακόμα παίκτη της που βρέθηκε θετικός στον ιό, χωρίς ωστόσο το όνομά του να γίνει γνωστό, ενώ αμφίβολοι είναι ο Άντε Ζίζιτς και ο Καϊρί Τόμας.

Παναθηναϊκός - Μονακό (21:00, Novasports Prime)
Ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ντάριλ Μέικον.
Ο Λίο Βέστερμαν τέθηκε εκτός για ακόμα ένα παιχνίδι της Μονακό.

Μπασκόνια - Ζενίτ (21:30, Novasports 5)
Οι Τάντας Σεντεκέρσκις και Άρτουρς Κούρουτς δεν είναι διαθέσιμοι για την Μπασκόνια, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Άλεκ Πίτερς και Ματ Κοστέλο.
Η Ζενίτ δεν θα έχει τον Αρτούρας Γκουντάιτις, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Κόνερ Φράνκαμπ και Σαμπάζ Νέιπιερ.

Μπαρτσελόνα - Μπάγερν (22:00, Novasports 4)
Η Μπαρτσελόνα θα παραταχθεί χωρίς τους Κόρι Χίγκινς, Άλεξ Αμπρίνες και Πιέρ Οριόλα, ενώ τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Σερτάκ Σανλί.
Οι Νταρούν Χίλιαρντ, Πολ Τσίπσερ και Νιχάντ Ντζέντοβιτς παραμένουν εκτός δράσης για την Μπάγερν.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΟΝΑΚΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΖΕΝΙΤ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ