EUROLEAGUE

EuroLeague: Το ιατρικό δελτίο της 15ης αγωνιστικής

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς
Ο Νεμάνια Νέντοβιτς INTIME

Η EuroLeague συνεχίζεται σήμερα (14/12) με την 15η αγωνιστική, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει πέντε αγώνες. Διαβάστε ποιοι παίκτες θα απουσιάσουν.

Πέντε αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα της EuroLeague σήμερα (14/12) στο πλαίσιο της πρώτης ημέρας της 15ης αγωνιστικής της διοργάνωσης. Αυτοί είναι οι παίκτες που θα απουσιάσουν:

Αναντολού Εφές - Μπασκόνια (19:30, Novasports 4)
Ο Ντόγκους Μπαλμπάι έχει τεθεί εκτός για την Αναντολού Εφές, ενώ δεν έχει ξεκαθαριστεί το καθεστώς συμμετοχής του Κρις Σίνγκλετον.
Η Μπασκόνια εξακολουθεί να μην υπολογίζει στους Άλεκ Πίτερς και Σάντερ Ραϊέστε, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ρόκας Γκιεντράιτις.

Φενέρμπαχτσε - Μακάμπι (19:45, Novasports 5)
Η Φενέρμπαχτσε θα στερηθεί ξανά των υπηρεσιών του Ντανίλο Μπαρτέλ, ενώ τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή των Ακίλε Πολονάρα και Μαριάλ Σαγιόκ.
Η Μακάμπι δεν μπορεί να υπολογίζει στην βοήθεια του Ρομάν Σόρκιν, ενώ δεν έχει ξεκαθαριστεί το καθεστώς συμμετοχής του Τζέιλεν Ρέινολντς.

Ερυθρός Αστέρας - Μπαρτσελόνα (20:00, Novasports Start)
Η συμμετοχή των Μάρκο Σιμόνοβιτς, Όγκνιεν Ντόμπριτς, Όγκνιεν Κούζμιτς και Άαρον Γουάιτ χαρακτηρίζεται ως αμφίβολη για τον Ερυθρό Αστέρα.
Η Μπαρτσελόνα δεν θα έχει στην διάθεσή της τους Άλεξ Αμπρίνες, Νικ Καλάθη και Κόρι Χίγκινς.

Αρμάνι Μιλάνο - Παναθηναϊκός (21:30, Novasports Prime)
Ο τραυματίας Ντίνος Μήτογλου και ο τιμωρημένος Ρικάρντο Μορασίνι παραμένουν εκτός για την Αρμάνι.
Ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Νεμάνια Νέντοβιτς και τον Τζεχάιβα Φλόιντ.

Ρεάλ - Άλμπα Βερολίνου (21:45, Novasports 4)
Η Ρεάλ δεν θα έχει στην διάθεσή της του Αλμπέρτο Αμπάλντε και Τρόι Τόμπκινς, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γκερσόν Γιαμπουσέλε.
Η Άλμπα δεν έχει ξεκαθαρίσει το καθεστώς συμμετοχής του Λιουκ Σίκμα.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ