EUROLEAGUE

Το πρόγραμμα της EuroLeague: Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο Μιλάνο κόντρα στην Αρμάνι

Ο Γιώργος Παπαγιάννης στο ματς κόντρα στη Ζενίτ στο ΟΑΚΑ
Ο Γιώργος Παπαγιάννης στο ματς κόντρα στη Ζενίτ στο ΟΑΚΑ INTIME

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Αρμάνι Μιλάνο (21:30, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 15η αγωνιστική της EuroLeague, ψάχνοντας την 5η νίκη τους στην διοργάνωση. Η ΑΕΚ παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά κόντρα στην Φάλκο στο BCL, σε μία βραδιά αφιερωμένη στον Στέβαν Γέλοβατς.

Ο Παναθηναϊκός έχει δύσκολο έργο σήμερα (14/12), αφού αντιμετωπίζει την Αρμάνι στο Μιλάνο (21:30, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 15η αγωνιστική της EuroLeague, ψάχνοντας την 5η του νίκη στην διοργάνωση.

Οι "πράσινοι" είναι σαφές ότι πρέπει να είναι απολύτως συγκεντρωμένοι για να έχουν ελπίδες, όντες παράλληλα υποχρεωμένοι να παλέψουν για την νίκη χωρίς τους τραυματίες Νεμάνια Νέντοβιτς και Τζεχάιβα Φλόιντ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς:
Αναντολού Εφές - Μπασκόνια (19:30, Novasports 4)
Φενέρμπαχτσε - Μακάμπι (19:45, Novasports 5)
Ερυθρός Αστέρας - Μπαρτσελόνα (20:00, Novasports Start)
Αρμάνι Μιλάνο - Παναθηναϊκός (21:30, Novasports Prime)
Ρεάλ - Άλμπα Βερολίνου (21:45, Novasports 4)

Παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά η ΑΕΚ

Σε μία βραδιά που θα είναι αφιερωμένη στον αδικοχαμένο Στέβαν Γέλοβατς, με την ΑΕΚ να αναμένεται να αποσύρει την φανέλα του, η "Ένωση" παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για πρόκριση στην επόμενη φάση του Basketball Champions League, υποδεχόμενη την Φάλκο Σομπατέλι (19:30, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24) για την 5η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα για την ΑΕΚ, που χρειάζεται οπωσδήποτε την νίκη για να έχει ελπίδες πρόκρισης - έστω ως τρίτη - στην επόμενη φάση. Σε περίπτωση που οι "κιτρινόμαυροι" ηττηθούν και την ίδια στιγμή η Ρίγα νικήσει την Τρεβίζο στον άλλο αγώνα του ομίλου, τότε η ΑΕΚ θα αποκλειστεί. Αν η ΑΕΚ νικήσει, τότε θα έχει ελπίδες πρόκρισης ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο άλλο παιχνίδι, ωστόσο πάλι δεν θα έχει εντελώς την τύχη στα χέρια της.

Λίγη ώρα αργότερα, το Λαύριο αντιμετωπίζει στην Γαλλία την Ντιζόν (21:30, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24), για την 5η αγωνιστική του BCL, ψάχνοντας την νίκη που θα το φέρει αγκαλιά με την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Σε περίπτωση που το Λαύριο νικήσει και ταυτόχρονα η Μάλαγα νικήσει την Νίζνι, τότε η ομάδα της Λαυρεωτικής θα προκριθεί στην επόμενη φάση από την 5η αγωνιστική.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΕΚ ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ