FINAL FOUR 2022

EuroLeague: Το buzzer-beater του Σλούκα κόντρα στην Αναντολού Εφές η Magic Moment της σεζόν

EuroLeague: Το buzzer-beater του Σλούκα κόντρα στην Αναντολού Εφές η Magic Moment της σεζόν
EUROKINISSI

Το μαγικό buzzer-beater του Κώστα Σλούκα στον αγώνα με την Αναντολού Εφές ανακηρύχθηκε "Magic Moment" της σεζόν 2021/22 στην EuroLeague.

Ο Κώστας Σλούκας είναι υπεύθυνος για την κορυφαία φάση της σεζόν. Αυτό ανακοίνωσε η EuroLeague στην τελετή απονομής των βραβείων για την σεζόν 2021/22, με τον γκαρντ του Ολυμπιακού να βραβεύεται για το νικητήριο buzzer-beater τρίποντο στην νίκη επί της Αναντολού Εφές (87-85) στις 10 Φεβρουαρίου.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ: ΧΑΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ

Θυμηθείτε το νικητήριο καλάθι του διεθνή γκαρντ:

Το SPORT24 στο Final Four στο Βελιγράδι

Το SPORT24 “κατεβάζει” την δική του μπασκετική 5άδα στο Final Four 2022! Π. Διαμαντόπουλος, Σ. Καβαλιεράτος, Β.Σκουντής, Γ. Φιλέρης και Χ. Σταύρου βρίσκονται στο Βελιγράδι και είναι έτοιμοι να μεταδώσουν τον παλμό και όλα τα αγωνιστικά νέα της ομάδας του Ολυμπιακού από την Stark Arena!

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο κανάλι στο Youtube για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία στιγμή!

TAGS FINAL FOUR 2022 EUROLEAGUE FINAL FOUR EUROLEAGUE FINAL FOUR 2022 FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FINAL FOUR FINAL 4 EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΩΣΤΑΣ ΣΛΟΥΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ