EUROLEAGUE

EuroLeague: Τα εισιτήρια για το Final Four του Βελιγραδίου

EuroLeague: Τα εισιτήρια για το Final Four του Βελιγραδίου
EUROLEAGUE

Η EuroLeague ενημέρωσε για τα εισιτήρια του Final Four του Βελιγραδίου (19-21/5) με την προπώληση να αρχίζει στις 14 Μαρτίου και τη διάθεσή τους να αρχίζει κανονικά στις 16 Μαρτίου.

Με ανακοίνωσή της η EuroLeague ενημέρωσε για τη διάθεση των εισιτηρίων του Final Four του Βελιγραδίου που θα διεξαχθεί το διάστημα 19-21 Μαρτίου στην Stark Arena. Η προπώληση των εισιτηρίων του κορυφαίου διημέρου στη διοργάνωση θα ξεκινήσει στις 14 Μαρτίου και θα περιλαμβάνει ποικιλία θέσεων και επιλογών.

Η επίσημη ημέρα διάθεσης των εισιτηρίων είναι στις 16 Μαρτίου και τα εισιτήρια θα χωρίζονται σε εννιά διαφορετικές κατηγορίες τιμών ξεκινώντας από τα 110 ευρώ και φτάνοντας μέχρι τα 552.

Δικαίωμα για αγορά εισιτηρίων κατά τις ημέρες της προπώλησης θα έχουν όσοι είχαν εξασφαλίσει τη θέση τους στο Final Four του 2020 που αναβλήθηκε, ενώ τη δεύτερη μέρα θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους όσοι έχουν συνδρομή στο EuroLeague TV καθώς επίσης και όσοι έχουν εισιτήρια διαρκείας σε ομάδες που συμμετέχουν στο πακέτο της προπώλησης.

Τα εισιτήρια ισχύουν για τους δύο ημιτελικούς του Final Four καθώς επίσης και για το ματς τρίτης θέσης και τον μεγάλο τελικό της EuroLeague.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Final Four

Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

  • 1ος ημιτελικός (18:00)
  • 2ος ημιτελικός (21:00)

Σάββατο 21 Μαΐου 2022

  • Μικρός τελικός (16:00)
  • Τελικός (19:00)
TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ