EUROLEAGUE

EuroLeague: Επίσημα στο Βελιγράδι το Final Four, Σάββατο ο τελικός για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια

EuroLeague: Επίσημα στο Βελιγράδι το Final Four, Σάββατο ο τελικός για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια
EUROLEAGUE

Η EuroLeague Basketball ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής (4/3) πως το Final Four της διοργάνωσης θα διεξαχθεί στη Stark Arena του Βελιγραδίου το διάστημα 19-21/5.

Με ανακοίνωσή της η EuroLeague Basketball επισημοποίησε ότι το Final Four της διοργάνωσης θα διεξαχθεί στη Stark Arena του Βελιγραδίου το διάστημα 19-21/5, αντί για το Βερολίνο που ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Η επιδημιολογική κατάσταση που επικρατεί στο Βερολίνο και τη Γερμανία οδήγησαν στην αλλαγή έδρας του Final Four ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως ο τελικός της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί Σάββατο αντί Κυριακής για πρώτη φορά μετά το 2004. Το πρόγραμμα της Stark Arena είναι βαρύ με διαδοχικές υποχρεώσεις στη φιλοξενία μεγάλων εκδηλώσεων, οπότε κρίθηκε σκόπιμο να γίνει αυτή η αλλαγή.

Πρόκειται για μία απόφαση που όπως είπε ο CEO της EuroLeague, Τζόρντι Μπερτομέου, είναι η καλύτερη για τους παίκτες και τους φιλάθλους. "Μετά από πολύ σκέψη πήραμε την απόφαση που θεωρούμε πως είναι η καλύτερη για τους παίκτες και τους φιλάθλους. Ο κύριος στόχος μας είναι να κρατήσουμε την ακεραιότητα της διοργάνωσης και να μειώσουμε την αβεβαιότητα. Καταλαβαίνουμε τα μέτρα που παίρνουν οι κυβερνήσεις κατά του κορονοϊού, αλλά δεν θα θέλαμε να βάλουμε τη συμμετοχή των παικτών στο Final Four σε ρίσκο".

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Final Four

Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

  • 1ος ημιτελικός (18:00)
  • 2ος ημιτελικός (21:00)

Σάββατο 21 Μαΐου 2022

  • Μικρός τελικός (16:00)
  • Τελικός (19:00)
TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ