EUROLEAGUE

EuroLeague: Σλούκας και Παπαγιάννης στην 2η καλύτερη πεντάδα της σεζόν

Σλούκας και Παπαγιάννης στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Σλούκας και Παπαγιάννης στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός INTIME SPORTS

Διπλή ελληνική εκπροσώπηση υπάρχει στην 2η καλύτερη πεντάδα της EuroLeague για την σεζόν 2021/22, με την διοργανώτρια αρχή να συμπεριλαμβάνει σε αυτήν τον Κώστα Σλούκα του Ολυμπιακού και τον Γιώργο Παπαγιάννη του Παναθηναϊκού.

Ο Κώστας Σλούκας του Ολυμπιακού και ο Γιώργος Παπαγιάννης του Παναθηναϊκού συμπεριλήφθηκαν στην 2η καλύτερη πεντάδα της σεζόν 2021/22 όπως ανακοίνωσε η EuroLeague.

Οι δύο Έλληνες διεθνείς ανταμείφθηκαν για τις τρομερές σεζόν που είχαν, με τον Σλούκα να οδηγεί τον Ολυμπιακό στο Final Four και τον Παπαγιάννη να έχει την δική του αγωνιστική έκρηξη φέτος, όπου αναδείχθηκε πρώτος ριμπάουντερ και μπλοκέρ της διοργάνωσης.

Μαζί με τους Σλούκα και Παπαγιάννη, στην 2η καλύτερη πεντάδα συμπεριλήφθηκαν ακόμα οι Βασίλιε Μίτσιτς (Αναντολού Εφές), Σαβόν Σιλντς (Αρμάνι) και Βλάντιμιρ Λούτσιτς (Μπάγερν). Υπενθυμίζεται ότι η EuroLeague ανακοίνωσε χθες (12/5) την κορυφαία πεντάδα της διοργάνωσης, στην οποία συμπεριλήφθηκε ο Σάσα Βεζένκοβ του Ολυμπιακού, μαζί με τους Μάικ Τζέιμς (Μονακό), Σέιν Λάρκιν (Αναντολού Εφές), Νίκολα Μίροτιτς (Μπαρτσελόνα) και Έντι Ταβάρες (Ρεάλ).

Την φετινή σεζόν ο Σλούκας είχε 11.9 πόντους, 2.6 ριμπάουντ και 4.9 ασίστ μέσο όρο με 42.5% στα τρίποντα σε 25 λεπτά συμμετοχής. Ο Παπαγιάννης από την πλευρά του είχε 10.3 πόντους, 8.2 ριμπάουντ και 1.7 κοψίματα μέσο όρο σε 28 λεπτά συμμετοχής.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΩΣΤΑΣ ΣΛΟΥΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ