EUROLEAGUE

EuroLeague: "Δεν εξετάστηκε αλλαγή στο καλεντάρι ή το σύστημα διεξαγωγής"

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της EuroLeague, Τζόρντι Μπερτομέου, στο ΟΑΚΑ
Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της EuroLeague, Τζόρντι Μπερτομέου EUROKINISSI

Η EuroLeague Basketball ενημέρωσε για το περιεχόμενο της τηλεδιάσκεψης με τις κορυφαίες ευρωπαϊκές λίγκες, τονίζοντας πως ουδέποτε τέθηκε θέμα αλλαγής στο καλεντάρι ή το σύστημα διεξαγωγής της διοργάνωσης.

Αυτό που επεσήμανε πριν από τρεις ημέρες ο Επιχειρησιακός Διευθυντής της, Έντουαρντ Σκοτ, επισημοποίησε μέσω ανακοίνωσης η EuroLeague Basketball το απόγευμα της Πέμπτης 5 Νοεμβρίου. Η διοργανώτρια αρχή ενημέρωσε για το περιεχόμενο της τηλεδιάσκεψης που πραγματοποιήθηκε με εκπροσώπους των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, τονίζοντας πως "η EuroLeague Basketball δεν μοιράστηκε κάποιο εναλλακτικό καλεντάρι ή έγιναν προτάσεις για εναλλακτικό σύστημα διεξαγωγής για το 2020/21".

Συγκεκριμένα, η EuroLeague Basketball έκανε τηλεδιάσκεψη με εκπροσώπους της ABA Liga, της ACB (Ισπανία), της Bundesliga (Γερμανία), της BSL (Ισραήλ), της Basketbol Super Lig (Τουρκία), του ΕΣΑΚΕ (Ελλάδα), της LKL (Λιθουανία), της LNB (Γαλλία), της PBL (Βέλγιο) και της UBL (Πρώην Σοβιετική Ένωση).

Όπως μάλιστα, επισημαίνεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε, όλες οι πλευρές εξέφρασαν την κοινή επιθυμία για την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν, τηρώντας τους ειδικούς κανόνες και τα πρωτόκολλα που υπάρχουν.

Η ουσία είναι πως η EuroLeague δεν έθεσε επί τάπητος κάποιο εναλλακτικό πλάνο ή σενάριο σε περίπτωση που τα πράγματα χειροτερέψουν ανά την Ευρώπη.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ