ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

EuroLeague, Παναθηναϊκός: Πειθαρχική διαδικασία για την προσωρινή διακοπή με Παρτίζαν και σχόλια Δημήτρη Γιαννακόπουλου

EUROLEAGUE 2022-2023 /  -  (  / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2022-2023 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η EuroLeague Basketball ξεκίνησε πειθαρχική διαδικασία σε βάρος του Παναθηναϊκού, τόσο για την προσωρινή διακοπή του αγώνα με την Παρτίζαν για την 6η αγωνιστική της EuroLeague, αλλά και εναντίον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για σχόλιά του στα social media μετά τον αγώνα.

Η EuroLeague Basketball αποφάσισε να ξεκινήσει διπλή πειθαρχική διαδικασία σε βάρος του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με την Παρτίζαν (ήττα με 89-91) για την 6η αγωνιστική της EuroLeague.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοργανώτρια αρχή αρχικά θα ακολουθήσει τον συγκεκριμένο δρόμο λόγω της προσωρινής διακοπής του αγώνα εξαιτίας της πρώσης αντικειμένων, ενώ η δεύτερη έρευνα θα αφορά κάποια σχόλια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα social media.

Υπενθυμίζεται ότι η "πράσινη" ΚΑΕ έστειλε μετά τον αγώνα επιστολή διαμαρτυρίας στην EuroLeague Basketball διαμαρτυρόμενη για την διαιτησία του αγώνα με την σερβική ομάδα, αλλά και ραντεβού με τον Ντέγιαν Μποντιρόγκα, με τον Παναθηναϊκό να δεσμεύεται ότι θα βρει τον οπαδό που ευθυνόταν για την διακοπή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ