EUROLEAGUE

EuroLeague: Οι ομάδες-μέτοχοι αποφασίζουν για το μέλλον του Γκλίκμαν στην θέση του CEO

Ο Μάρσαλ Γκλίκμαν
Ο Μάρσαλ Γκλίκμαν EUROKINISSI

Κρίσιμη είναι η αυριανή (5/6) μέρα για τον Μάρσαλ Γκλίκμαν, αφού οι ομάδες-μέτοχοι της EuroLeague Basketball θα ψηφίσουν για το αν θέλουν να διατηρηθεί στην θέση του CEO.

Οι ομάδες-μέτοχοι της EuroLeague Basketball έχουν να πάρουν μία απόφαση αύριο (5/6): Θα διατηρηθεί ο Μάρσελ Γκλίκμαν στην θέση του CEO ή όχι;

Σε μία σύσκεψη που αρχικά ήταν προγραμματισμένη για τη προηγούμενη εβδομάδα και τελικά μεταφέρθηκε για την Δευτέρα, οι μέτοχοι της διοργανώτριας αρχής της EuroLeague και του EuroCup θα αποφασίσουν για το μέλλον του Αμερικανού. Θα κρίνουν δηλαδή αν ο ένας χρόνος που βρέθηκε στο πλευρό του Ντέγιαν Μποντιρόγκα ήταν αποδοτικός ή αν θα χρειαστεί να γίνει νέα αλλαγή.

Έπειτα από ένα Final Four όπου η EuroLeague γενικά χαρακτηρίστηκε από... αφωνία όπως είχε αναφέρει και ο Γιάννης Φιλέρης, αφού δεν έγινε κάποια συνέντευξη Τύπου για να συζητηθούν οι σκέψεις της διοργανώτριας αρχής, δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο αν αυτό θα λειτουργήσει εναντίον του Γκλίκμαν.

Την ίδια στιγμή πάντως, ο Ισπανός δημοσιογράφος, Μαρκ Μάντετ, ανέφερε σε post του στο twitter ότι κάποιες ομάδες-μέτοχοι είναι δυσαρεστημένες με τον Γκλίκμαν, προσθέτοντας παράλληλα ότι ο Αμερικανός δεν έχει καλή σχέση με τον Μποντιρόγκα. Την ίδια στιγμή όμως, ο Γκλίκμαν πιστώνεται την συμφωνία με το ESPN και το άνοιγμα στην αμερικανική αγορά.

Όπως και να έχει, αν δεν υπάρξει νέα αναβολή, τότε σύντομα θα γίνει γνωστό αν τελικά ο Αμερικανός θα παραμείνει στην θέση του ή οι μέτοχοι της EuroLeague Basketball θα πρέπει να ψάξουν για νέο CEO.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ