EUROLEAGUE

EuroLeague: Ο Σάσα Βεζένκοβ MVP της 32ης αγωνιστικής

Sasha VEZENKOV of Olympiacos and Dylan OSETKOWSKI of Lyon and TJ PARKER coach of Lyon during the Euroleague match between ASVEL and Olympiakos on March 25, 2022 in Villeurbanne, France. (Photo by Icon Sport)
Sasha VEZENKOV of Olympiacos and Dylan OSETKOWSKI of Lyon and TJ PARKER coach of Lyon during the Euroleague match between ASVEL and Olympiakos on March 25, 2022 in Villeurbanne, France. (Photo by Icon Sport) EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός πέρασε το εμπόδιο της Βιλερμπάν εκτός έδρας, με τον Σάσα Βεζένκοβ να είναι εκ των κορυφαίων και να αναδεικνύεται MVP της 32ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Έχοντας κερδίσει το βραβείο του MVP για τον μήνα Φεβρουάριο, ο Σάσα Βεζένκοβ συνεχίζει να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα του Ολυμπιακού. Οι 18 πόντοι (6/9 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 10 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο) που σημείωσε στο παιχνίδι των ερυθρόλευκων με αντίπαλο τη Βιλερμπάν, του χάρισαν το βραβείο του MVP της 32ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs της διοργάνωσης και ο Βεζένκοβ ήταν από τα κύρια όπλα στα χέρια του Γιώργου Μπαρτζώκα. Συγκέντρωσε 26 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης και πρόσθεσε το δεύτερο βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη αγωνιστικής στη συλλογή του τη φετινή σεζόν.

Τη μεγαλύτερη βαθμολογία στο σύστημα αξιολόγησης συγκέντρωσε ο Βασίλιε Μίτσιτς (28 βαθμοί) στην ήττα της Εφές από την Αρμάνι Μιλάνο.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΕΖΕΝΚΟΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ