EUROLEAGUE

EuroLeague: Ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις θα προτιμούσε σειρά best-of-five αντί για Final Four

EuroLeague: Ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις θα προτιμούσε σειρά best-of-five αντί για Final Four
PRINTSCREEN

Η Μπαρτσελόνα έφτασε δύο φορές στην πηγή, αλλά δεν ήπιε νερό και ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις θα προτιμούσε ο τίτλος στην EuroLeague να κρίνεται σε σειρές best-of-five και όχι μέσα από το Final Four.

Η συμμετοχή της Μπαρτσελόνα στα δύο προηγούμενα Final Four της EuroLeague, αλλά η αδυναμία της να κατακτήσει τον τίτλο, έκανε τον Ρόκας Γιοκουμπάιτς να προτιμάει σειρές αγώνων best-of-five για την ανάδειξη του πρωταθλητή.

Αυτό παραδέχθηκε on camera όταν ρωτήθηκε σχετικά από την ίδια τη διοργανώτρια αρχή, στο πλαίσιο ενός quiz που είχε στόχο να διαπιστώσει αν εκείνος και ο Τζαμπάρι Πάρκερ είναι της παλιάς ή της νέας σχολής.

"Δύο χρόνια που είμαι εδώ, ήμασταν το φαβορί στο Final Four και απλά χάσαμε από την Ρεάλ Μαδρίτης. Την πρώτη χρονιά είχαμε 5 ή 6 συνεχόμενες νίκες στα μεταξύ μας παιχνίδια, αλλά χάσαμε αυτό το ένα. Το υπάρχον φορμάτ δεν είναι άσχημο, μην με παρεξηγήσετε, αλλά οι σειρές αγώνων στις τρεις νίκες, δηλαδή best-of-five, θα ήταν όπως στα playoffs. Οπότε είμαι της παλιάς σχολής", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λιθουανός γκαρντ των μπλαουγκράνα.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ