EUROLEAGUE

EuroLeague: Ο Μπάκο έπαιξε για 14 δευτερόλεπτα με 5 φάουλ στο Βιλερμπάν - Βίρτους

EuroLeague: Ο Μπάκο έπαιξε για 14 δευτερόλεπτα με 5 φάουλ στο Βιλερμπάν - Βίρτους
VIRTUS BASKETBALL BOLOGNA

Ένα σπάνιο σκηνικό εκτυλίχθηκε στο Βιλερμπάν - Βίρτους Μπολόνια, με τον Ίσμαελ Μπάκο των Ιταλών να αγωνίζεται για 14 δευτερόλεπτα με 5 φάουλ, αφού γραμματεία και διαιτητές δεν αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί.

Απέμεναν 4 λεπτά και 8 δευτερόλεπτα για το φινάλε του αγώνα της Βιλερμπάν με την Βίρτους (νίκη των Ιταλών με 77-64 στην Γαλλία) όταν ο Ίσμαελ Μπάκο χρεώθηκε με επιθετικό φάουλ. Ήταν το 5ο προσωπικό του φάουλ. Ο ίδιος το ήξερε. Με κάποιον τρόπο όμως δεν το αντιλήφθηκε η γραμματεία και οι διαιτητές. Και η αποβολή του πήρε... παράταση.

Σε ένα ιδιαίτερο σκηνικό, το γεγονός ότι η Βιλερμπάν επανέφερε άμεσα την μπάλα και η γραμματεία δεν ενημέρωσε για το 5ο φάουλ του Βέλγου είχε ως αποτέλεσμα ο Μπάκο να συνεχίσει να αγωνίζεται. Για καλή τύχη όλων, 14 δευτερόλεπτα αργότερα ο Αϊζέια Κορντινιέ υπέπεσε σε φάουλ στον Ντι Μποστ και το παιχνίδι διακόπηκε ξανά. Ήταν τότε που η γραμματεία ενημέρωσε τους διαιτητές για το 5ο φάουλ του Μπάκο, ο οποίος αποσύρθηκε στον πάγκο για χάρη του Τζόρνταν Μίκι.

Το ιδιαίτερο σκηνικό αντιλήφθηκε πρώτος ο Ιταλός δημοσιογράφος, Μάρκο Παλαρίτσιο, ανεβάζοντας και το σχετικό post:

Για την ιστορία, ο Μπάκο τελείωσε τον αγώνα με 4 πόντους και 5 ριμπάουντ σε 19 λεπτά και 41 δευτερόλεπτα συμμετοχής, αντί για 19 λεπτά και 27 δευτερόλεπτα που έπρεπε να αγωνιστεί κανονικά.

TAGS EUROLEAGUE ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ