EUROLEAGUE

EuroLeague: Ο Μούσα αναδείχθηκε MVP του Ιανουαρίου, παίρνοντας τη σκυτάλη από Καμπάσο και Χεζόνια

EuroLeague: Ο Μούσα αναδείχθηκε MVP του Ιανουαρίου, παίρνοντας τη σκυτάλη από Καμπάσο και Χεζόνια
LATO KLODIAN / EUROKINISSI

Ο Ντζανάν Μούσα κατέκτησε τον τίτλο του MVP της EuroLeague για τον Ιανούαριο και έγινε ο τρίτος στη σειρά παίκτης της Ρεάλ που καταφέρνει να διακριθεί ως ο πολυτιμότερος του μήνα μετά τους Φακούντο Καμπάσο και Μάριο Χεζόνια.

MVP της EuroLeague για τον Ιανουάριο αναδείχθηκε ο Ντζανάν Μούσα, εξαργυρώνοντας τις εξαιρετικές εμφανίσεις του με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Βόσνιος γκαρντ/φόργουορντ έγινε ο τρίτος σερί παίκτης της πρωταθλήτριας Ευρώπης που κατακτά τον τίτλο του πολυτιμότερου, ακολουθώντας τους Φακούντο Καμπάσο και Μάριο Χεζόνια, που διακρίθηκαν ως MVP για τον Νοέμβριο και για τον Δεκέμβριο, αντίστοιχα. Παράλληλα, σε ηλικία 24 ετών, 8 μηνών και 29 ημερών, έγινε ο νεαρότερος παίκτης που κατακτά το εν λόγω βραβείο μετά τον Λούκα Ντόντσιτς (σσ. το είχε πάρει τον Οκτώβριο του 2017)

Ο Μούσα ήταν ο πρωταγωνιστής της Ρεάλ (40 πόντοι, 8 ασίστ, 45 PIR) στην απίθανη νικηφόρα αναμέτρηση με την Εφές, ενώ λίγες μέρες νωρίτερα είχε σημειώσει 19 πόντους κόντρα στη Μπαρτσελόνα. Ο Βόσνιος συνέχισε να είναι καθοριστικός για τους Μαδριλένους, οδηγώντας τους στις νίκες με Μπάγερν, Βαλένθια, Ολυμπιακό και Μακάμπι, ενώ ήταν από τους διακριθέντες με 12 πόντους και 4 ριμπάουντ στην βαριά ήττα της ομάδας του από τη Μονακό.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ντζανάν Μούσα αριθμεί 13.6 πόντους, 2.6 ριμπάουντ και 2.5 ασίστ ανά 21'36'' σε 25 αναμετρήσεις στη φετινή EuroLeague.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ