EUROLEAGUE

EuroLeague: Ο Μίλερ-ΜακΙντάιρ κατέκτησε τον τίτλο του MVP της 26ης αγωνιστικής

EuroLeague: Ο Μίλερ-ΜακΙντάιρ κατέκτησε τον τίτλο του MVP της 26ης αγωνιστικής
EUROKINISSI

Μετά την απίθανη εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Μίλερ-ΜακΙντάιρ με το triple-double και τις 20 ασίστ που μοίρασε στο ματς με την Βιλερμπάν, αναδείχθηκε ως MVP της 26ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Ο Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ πραγματοποίησε μια απίθανη εμφάνιση στην αναμέτρηση της Μπασκόνια κόντρα στη Βιλερμπάν, πετυχαίνοντας triple-double, την ώρα που μοίραζε 49 πόντους στους συμπαίκτες του με τις 20 ασίστ του στην επιβλητική νίκη των Βάσκων.

Όπως αναμενόταν, ο Αμερικανός γκαρντ κατέκτησε το βραβείο του MVP για την 26η αγωνιστική της EuroLeague σε μια αναμέτρηση που έγραψε ιστορία ως ο παίκτης με τις περισσότερες ασίστ σε ένα παιχνίδι από καταβολής της διοργάνωσης. Επιπλέον, ο παίκτης της Μπασκόνια έγινε ο τρίτος με triple-double στην ιστορία της EuroLeague, μετά από τους Νίκολα Βούιτσιτς - Νικ Καλάθη, σε μια αξέχαστη βραδιά για τον ίδιο.

Ο ΜακΙντάιρ αρίθμησε και 11 πόντους με 1/5 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 6/6 βολές, 11 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 42 PIR σε 35'41'' αγώνα, όντας ο απόλυτος πρωταγωνιστής της Μπασκόνια στην αναμέτρηση.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ