EUROLEAGUE

EuroLeague: Μειωμένη καραντίνα για τους ανεμβολίαστους και υποχρεωτικά PCR tests χωρίς εξαιρέσεις

Οι Σακίλ ΜακΚίσικ και Γιώργος Παπαγιάννης στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός για τη EuroLeague
Οι Σακίλ ΜακΚίσικ και Γιώργος Παπαγιάννης στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός για τη EuroLeague INTIME

Σε ορισμένες αλλαγές αναφορικά με το πρωτόκολλο του κορονοϊού προχώρησε η EuroLeague που ανακοίνωσε μειωμένη καραντίνα για τους ανεμβολίαστους αθλητές καθώς επίσης και υποχρεωτικά PCR tests ανά δύο ή τρεις μέρες χωρίς εξαιρέσεις.

Μετά από τη μείωση της καραντίνας από τις 14 μέρες στις 7 για τους εμβολιασμένους αθλητές, η EuroLeague Basketball ανακοίνωσε μερικές ακόμα αλλαγές που αφορούν τους ανεμβολίαστους αθλητές και την διεξαγωγή προληπτικών τεστ.

Συγκεκριμένα η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε μειωμένη καραντίνα από τις 14 στις 10 ημέρες για τους αθλητές που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο ενώ πλέον θα είναι υποχρεωτική η διεξαγωγή PCR tests ή Rapid ανά δύο ή τρεις μέρες (δύο για τα εντός, τρεις για τα εκτός) σε όλους τους αθλητές και τα μέλη του επιτελείου, ανεξάρτητα από το αν έχουν νοσήσει ή είναι εμβολιασμένοι.

Οι κινήσεις αυτές, παράλληλα με την μείωση της καραντίνας στου εμβολιασμένους παίκτες έγιναν με σκοπό οι ομάδες να μην στερούνται των υπηρεσιών πολλών παικτών και να γίνονται οι αγώνες όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένοι. Επιπλέον η EuroLeague είχε ενημερώσει πως το 93% των μελών των ομάδων (αθλητές, προπονητές, επιτελεία) είναι εμβολιασμένα, ενώ μόλις ένα μικρό 7% παραμένει ανεμβολίαστο.

TAGS EUROLEAGUE ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ