EUROLEAGUE

EuroLeague: Κίνδυνος να χάσει τον ημιτελικό του Final Four ο Πάντερ λόγω της τιμωρίας

EUROLEAGUE 2022-2023 /  -  (  / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2022-2023 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η τιμωρία που επιβλήθηκε στον Κέβιν Πάντερ από τον ανεξάρτητο Αθλητικό Δικαστή της EuroLeague μετά τα επεισόδια της Μαδρίτης ενδέχεται να επηρεάσει τη συμμετοχή του στον ημιτελικό του Final Four, αν φυσικά προκριθεί εκεί η Παρτίζαν.

Με ποινή δύο αγωνιστικών τιμωρήθηκε ο Κέβιν Πάντερ από τον Αθλητικό Δικαστή της EuroLeague, έπειτα από τα σφοδρά επεισόδια που έλαβαν χώρα στο WiZink Center της Μαδρίτης στο φινάλε του Game 2 της σειράς των playoffs ανάμεσα στη Ρεάλ και την Παρτίζαν.

Ως εκ τούτου ελλοχεύει κίνδυνος ο Αμερικανός σκόρερ να μην μπορέσει να αγωνιστεί στον ημιτελικό του Final Four της EuroLeague στο Κάουνας (19-21/05). Αυτό θα συμβεί αφενός αν η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς προκριθεί με "σκούπα" επί της Ρεάλ Μαδρίτης. Αν πάρει δηλαδή το Game 3 που θα γίνει στο Βελιγράδι (02/05, 21:30).

Αν ωστόσο το τρίτο ματς καταλήξει στα χέρια της Ρεάλ Μαδρίτης, τότε ο Κέβιν Πάντερ θα ενισχύει κανονικά την Παρτίζαν στο Final Four, εφόσον φυσικά η σερβική ομάδα φτάσει μέχρι τους αγώνες του Κάουνας. Κι αυτό γιατί θα "σβήσει" την τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας στο Game 4.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ