EUROLEAGUE

EuroLeague: Η Μακάμπι περιμένει την Βαλένθια με φόντο τα play-in, πού θα δείτε το παιχνίδι

EuroLeague: Η Μακάμπι περιμένει την Βαλένθια με φόντο τα play-in, πού θα δείτε το παιχνίδι
ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Η Μακάμπι υποδέχεται την Βαλένθια (21:30, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 32η αγωνιστική της EuroLeague, σε ένα σημαντικό παιχνίδι σημαντικό στην κατάταξη του play-in της διοργάνωσης.

Η EuroLeague μπαίνει σήμερα (27/3) στην 32η στροφή της με ένα κρίσιμο παιχνίδι, αφού η Μακάμπι περιμένει την Βαλένθια (21:30, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24), όπου οι δύο ομάδες παίζουν τα... ρέστα τους για διαφορετικούς λόγους.

Η Μακάμπι θέλει την νίκη προκειμένου να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για είσοδο στην 6αδα, αφού έχει μία νίκη λιγότερη από Ολυμπιακό και Φενέρμπαχτσε, υστερώντας όμως στην ισοβαθμία και με τους δύο αντιπάλους.

Η Βαλένθια από την πλευρά της θέλει την νίκη για να κάνει βήμα για την 10η θέση, όπου αυτή την στιγμή ισοβαθμεί μαζί με την Αρμάνι Μιλάνο, την Παρτίζαν και την Αναντολού Εφές.

Διαβάστε εδώ τα σενάρια για την μάχη για είσοδο στο play-in.

Η Μακάμπι αναμένεται να παραταχθεί πλήρης στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ η Βαλένθια δεν θα έχει τους Μπράντον Ντέιβις, Τζάρεντ Χάρπερ και Μπουμπακάρ Τουρέ, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Στέφαν Γιόβιτς.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΒΑΛΕΝΘΙΑ MEDIA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ