EUROLEAGUE

EuroLeague: Αντίστροφη μέτρηση για το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

EuroLeague: Αντίστροφη μέτρηση για το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Ο Παπανικολάου με αντίπαλο τον Παπαπέτρου EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό (21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) στο μεγάλο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Η στιγμή που περίμενε ο κόσμος έφτασε. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σήμερα (9/10) τον Ολυμπιακό (21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr, τηλεοπτική μετάδοση από το novasports 2) στο μεγάλο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Στο άδειο ΟΑΚΑ λόγω κορονοϊού, οι δύο "αιώνιοι" θα τεθούν αντιμέτωποι για πρώτη φορά φέτος, σε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι όπως δήλωσε και ο Γιώργος Βόβορας, αφού δεν έχουν ακόμα αγωνιστικό ρυθμό, ενώ θα παραταχθούν με απουσίες.

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να παραταχθεί χωρίς τους τραυματίες Πιέρ Τζάκσον και Λευτέρη Μποχωρίδη, αλλά με τους Άαρον Γουάιτ και Χάουαρντ Σαντ-Ρος που πήραν μέρος στην τελευταία προπόνηση, ενώ ο Ολυμπιακός χωρίς τον τραυματία Λίβιο Ζαν-Σαρλ, σε ένα παιχνίδι που θα γίνει σε κρύα ατμόσφαιρα, κάτι που δεν αρέσει ούτε στους "ερυθρόλευκους", οι οποίοι όπως δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα προτιμούσαν να γινόταν με κόσμο στο γήπεδο.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής απουσιάζει το μεγάλο παιχνίδι, με το γερμανικό ντέρμπι ανάμεσα στην Άλμπα Βερολίνου και την Μπάγερν να ξεχωρίζει.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Ζενίτ - Μπαρτσελόνα (19:00)

Ερυθρός Αστέρας - Μπασκόνια (20:00)

Χίμκι - Ζάλγκιρις (20:00)

Άλμπα Βερολίνου - Μπάγερν (21:00)

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (21:00)

Αρμάνι Μιλάνο - Βιλερμπάν (21:45)

Διαβάστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας ΕΔΩ.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ