ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βόβορας: "Παιχνίδι με ιδιαιτερότητες με τον Ολυμπιακό, η τακτική ίσως περάσει σε δεύτερο πλάνο"

Ο Γιώργος Βόβορας δίνει εντολές στους παίκτες του
EUROKINISSI

Ο Γιώργος Βόβορας παραδέχθηκε ότι το παιχνίδι με αυριανό (9/10) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι ιδιαίτερο για πολλούς λόγους, ενώ τόνισε ότι η τακτική ίσως κάποια στιγμή να περάσει σε δεύτερο πλάνο.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να υποδεχθεί αύριο (9/10) τον Ολυμπιακό (21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 2η αγωνιστική της EuroLeague, σε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για πολλούς λόγους.

Η απουσία του κόσμου λόγω του κορονοϊού, οι τραυματισμοί των Τζάκσον και Μποχωρίδη για τους "πράσινους", η μεταγραφή του Κίφερ Σάικς και η ανετομότητα των ομάδων βρίσκονται όλα σε πρώτο πλάνο, με τον Γιώργο Βόβορα να λαμβάνει τα πάντα υπόψη στις δηλώσεις του για το μεγάλο παιχνίδι στην Media Day του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά ο τεχνικός των "πράσινων" δήλωσε:

Στο αρχικό του σχόλιο για το ντέρμπι: "Είναι ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες. θα παίξουμε χωρίς τον κόσμο μας που πάντα παίζει μεγάλο ρόλο σε τέτοια παιχνίδια.

Είναι μια ιδιαίτερη σεζόν. Ο Ολυμπιακός έχει τεράστια εμπειρία. Έχει δύο από τους καλύτερους παίκτες στα γκαρντ και τον παράγοντα του άδειου γηπέδου. Μέσα από την ενέργεια και την μαχητικότητα να διεκδικήσουμε και να κερδίσουμε το παιχνίδι".

Για τους μαζεμένους τραυματισμούς στην περιφέρεια της ομάδας του: "Το πιο δύσκολο είναι πως παίξαμε με 2 πόιντ γκαρντ κόντρα στην Χίμκι και τώρα θα παίξουμε με διαφορετικά γκαρντ. Μέσα από τις δυσκολίες θα προσπαθήσουμε να προσαρμοστούμε.

Ο Λευτέρης (σ.σ Μποχωρίδης) έκανε εξαιρετική δουλειά στο προηγούμενο παιχνίδι. Με δύο διαφορετικά γκαρντ (Σαντ-Ρος, Σάικς) θα κάνουμε διαφορετικά πράγματα. Οι μικρές λεπτομέρειες θα κρίνουν το παιχνίδι. Η τακτική ίσως βρεθεί σε δεύτερο πλάνο".

Για την απόκτηση του Σάικς: "Προσπαθούμε να τον εντάξουμε στην ομάδα. Ήταν μια προσθήκη που την κάναμε τελευταία στιγμή. Ήταν σημαντικό πως ήταν στην Αθήνα. Μας έχει κάνει εντύπωση η θετικότητα και το πόσο προσαρμόστηκε".

Για την κατάσταση των Γουάιτ και Σαντ-Ρος και αν θα είναι στην 12άδα: "Ο Γουάιτ έβγαλε μεγάλο μέρος της προπόνησης. Θεωρώ πως δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα τότε και ο Γουάιτ και ο Ρος θα είναι στην 12άδα".

Για την κατάσταση του Σαντ-Ρος: "Είναι ένα παιδί που χτύπησε 4 Σεπτέμβρη και παίζει σε μια ιδιαίτερη θέση, είναι σημαντικός παίκτης για εμάς. Έχει κάποια στοιχεία που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και με αυτό το σκοπό πρέπει να μπει. Με συνεργασία να λύσουμε όλα τα προβλήματα".

Για την ανετοιμότητα των "αιωνίων" πριν το ντέρμπι δεδομένου ότι δεν έχουν αρκετά παιχνίδια στα πόδια τους: "Αυτά τα ντέρμπι δεν έχουν σημασία η κατάσταση. Είναι παιχνίδια με ιδιαιτερότητες. Μικρές λεπτομέρειες, ένας παίκτης με δλυο συνεχόμενα σουτ ερχόμενος από τον πάγκο μπορεί να αλλάξει τον ρυθμό του αγώνα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ