EUROCUP

EuroCup: Τουρκ Τέλεκομ και Γκραν Κανάρια θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για την EuroLeague του 2023/24

EuroCup: Τουρκ Τέλεκομ και Γκραν Κανάρια θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για την EuroLeague του 2023/24
INTIME SPORTS

Ανάμεσα στην Τουρκ Τέλεκομ και την Γκραν Κανάρια θα κριθεί το εισιτήριο για την EuroLeague του 2023/24, με τις δύο ομάδες να αναμετρώνται στ

Η Τουρκ Τέλεκομ και η Γκραν Κανάρια είναι οι δύο ομάδες που θα μονομαχήσουν στον τελικό του EuroCup με φόντο την κατάκτηση του τροπαίου, αλλά -κυρίως- την εξασφάλιση του εισιτηρίου για την EuroLeague του 2023/24.

Η Τουρκ Τέλεκομ χρειάστηκε να κάνει μια εντυπωσιακή ανατροπή στα τελευταία δυόμιση λεπτά απέναντι στην Προμετέι, πριν φτάσει στη νίκη (76-74) στη Ρίγα. Η ομάδα του Εμρέ Τζαν βρέθηκε στο -7 με 2'35'' για το τέλος, αλλά χαμογέλασε στο φινάλε χάρη σε ένα δίποντο του Τόνι Τέιλορ και μία βολή του Ταϊρίκ Τζόουνς στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Λίγη ώρα αργότερα, η Γκραν Κανάρια επιβλήθηκε εντός έδρας της Μπανταλόνα (89-86). Οι γηπεδούχοι είχαν το προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, πανηγυρίζοντας στο φινάλε αφού το τρίποντο του Κάιλ Γκάι στην εκπνοή (για να στείλει τον ημιτελικό στην παράταση) βρήκε στο σίδερο.

Έτσι, οι δυο τους θα μονομαχήσουν για την κατάκτηση του τίτλου στο EuroCup και την... προαγωγή στην EuroLeague της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Παρεμπιπτόντως, η Γκραν Κανάρια και η Τουρκ Τέλεκομ ήταν αντίπαλες στη φάση των ομίλων, με την ισπανική ομάδα να κερδίζει σε αμφότερες περιπτώσεις, τόσο εντός (89-79) όσο κι εκτός έδρας (88-81).

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ