EUROCUP

EuroCup: Η Μπούρσασπορ τελείωσε και την Τσεντεβίτα Ολίμπια

EUROCUP / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROCUP / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Μπούρσασπορ έχει τρελάνει κόσμο στο EuroCup, αφού -μετά την Παρτίζαν- απέκλεισε την Τσεντεβίτα Ολίμπια (85-83) και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά. Εύκολη νίκη για τη Βαλένθια επί της Μπουλόν Λεβαλουά.

Η Μπούρσασπορ έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο στο EuroCup, αφού έκανε ακόμη μια έκπληξη. Μια βδομάδα μετά τη νίκη - πρόκριση σε βάρος της Παρτίζαν, η τουρκική ομάδα το ξανάκανε. Αυτή τη φορά απέναντι στην Τσεντεβίτα Ολίμπια (85-83) με τον Ντέρεκ Νίνταμ (20 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ) και τον Τζον Χόλαντ (16 πόντοι, 7 ριμπάουντ) να ξεχωρίζουν και να ηγούνται σε μια βραδιά που οι παίκτες του Ντούσαν Αλιμπίγιεβιτς είχαν 42.4% στο τρίποντο.

Οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν προς στιγμήν στο φινάλε, αλλά μετά από την εξέταση του Instant Replay οι διαιτητές αποφάνθηκαν πως το τρίποντο του Τζέικομπ Πούλεν ήταν εμπρόθεσμο.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Βαλένθια έπαιξε με το πόδι στο γκάζι και πήρε τη νίκη απέναντι στην Μπουλόν Λεβαλουά (98-83), με τον Χασιέλ Ριβέρο (21 πόντοι), τον Μάρτιν Χέρμανσον (14 πόντοι, 11 ασίστ) και τον Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς (16 πόντοι, 13 ριμπάουντ) να ξεχωρίζουν.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα των προημιτελικών:

  • Βίρτους Μπολόνια - Ουλμ 83-77
  • Γκραν Κανάρια - Ανδόρα 77-79
  • Τσεντεβίτα Ολίμπια - Μπούρσασπορ 83-85
  • Βαλένθια - Μπουλόν Λεβαλουά 98-85

Τα ζευγάρια στα ημιτελικά:

  • Βίρτους Μπολόνια - Βαλένθια (4/5, 21:30)
  • Ανδόρα - Μπούρσασπορ (3/5, 21:00)
TAGS EUROCUP ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ