EUROCUP ΓΥΝΑΙΚΩΝ

EuroCup γυναικών: Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπουρζ στο πρώτο ματς της φάσης των "8"

Η Αγγελική Νικολοπούλου με την φανέλα του Ολυμπιακού
Η Αγγελική Νικολοπούλου με την φανέλα του Ολυμπιακού INTIME

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις καθώς θα υποδεχτεί στο ΣΕΦ την γαλλική Μπουρζ (23/2, 18:00) στο πρώτο ματς της φάσης των "8" του EuroCup γυναικών.

Ραντεβού με την ιστορία έχει το απόγευμα της Τετάρτης (23/2, 18:00) η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού που θα υποδεχτεί στο ΣΕΦ την Μπουρζ στο πρώτο ματς της φάσης των "8" του EuroCup γυναικών. Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 26 Ιανουαρίου όμως τα κρούσματα κορονοϊού στις ερυθρόλευκες οδήγησαν στην αναβολή του.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από μία εύκολη νίκη στο πρωτάθλημα και θα ψάξει μία νίκη-χρυσάφι απέναντι σε μία δύσκολη αντίπαλο όπως είναι η γαλλική ομάδα (γνώρισε μόλις μία ήττα στην μέχρι τώρα πορεία της στην διοργάνωση). Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για τις 2 Μαρτίου στη Γαλλία.

Θυμίζουμε πως λόγω του ιδιαίτερου συστήματος διεξαγωγής, ο Ολυμπιακός δεν βρίσκεται ακόμα στα προημιτελικά της διοργάνωσης αλλά ένα στάδιο μακριά από αυτό. Αν περάσει το εμπόδιο της Μπουρζ, τέσσερις ομάδες από τους ομίλους της EuroLeague θα μπουν στα προημιτελικά του EuroCup (η 5η και 6η ομάδα κάθε ομίλου) και μαζί με τις τέσσερις της διοργάνωσης θα συνθέσουν τις ομάδες των προημιτελικών.

TAGS EUROCUP ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ