ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

EuroBasket: Ο Εργίν Αταμάν επιστρέφει στον πάγκο της Τουρκίας

Ο Εργκίν Αταμάν στον πάγκο της Αναντολού Εφές
Ο Εργκίν Αταμάν στον πάγκο της Αναντολού Εφές PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Η επιστροφή του Εργκίν Αταμάν στην τεχνική ηγεσία της Τουρκίας οριστικοποιήθηκε, με τις δύο πλευρές να φτάνουν σε συμφωνία. Μόνο η ανακοίνωση απομένει.

Μετά από έξι χρόνια, ο Εργκίν Αταμάν επιστρέφει στον πάγκο της Εθνικής Τουρκίας για να την καθοδηγήσει στο EuroBasket 2022, αλλά και για να τη βοηθήσει να πάρει το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023.

Ο πολύπειρος τεχνικός, που αποτελούσε τον διακαή πόθο του Χέντο Τούρκογλου από την πρώτη στιγμή, έδωσε τα χέρια με τον ισχυρό άνδρας της Ομοσπονδίας, προκειμένου να ξανακαθίσει στον εθνικό πάγκο της γειτονικής χώρας, με στόχο να την επαναφέρει στις διακρίσεις.

Αυτό δεν σημαίνει κάτι για την παρουσία στον πάγκο της Αναντολού Εφές, τουλάχιστον με βάση όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής στην Τουρκία. Η ανακοίνωση της συμφωνίας των δύο πλευρών αναμένεται να προκύψει μέσα στην εβδομάδα.

Θυμίζουμε πως η Τουρκία βρίσκεται στον όμιλο της Ελλάδας για την πρώτη προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023, ενώ στο EuroBasket 2022 θα είναι στον ίδιο όμιλο με Γεωργία (οικοδέσποινα), Ισπανία, Ρωσία (αν κατέβει στη διοργάνωση), Βέλγιο και Βουλγαρία.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ