ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Εθνική Τουρκίας: Ο Εργκίν Αταμάν είναι ο βασικός υποψήφιος για το EuroBasket 2022

Εθνική Τουρκίας: Ο Εργκίν Αταμάν είναι ο βασικός υποψήφιος για το EuroBasket 2022
INTIME SPORTS

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Τουρκία, η Ομοσπονδία της χώρας αποφάσισε να λύσει το συμβόλαιο του Ορχούν Ενέ, κάνοντας άμεσα πρόταση συνεργασίας στον Εργκίν Αταμάν. Τις επόμενες ημέρες οι οριστικές εξελίξεις.

Οι δύο αγώνες με την Ελλάδα στο "παράθυρο" του Φεβρουαρίου για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 φαίνεται πως ήταν οι τελευταίοι του Ορχούν Ενέ στην τεχνική ηγεσία της Τουρκίας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα, ο Χέντο Τούρκογλου πήρε την απόφαση να απαλλάξει τον έμπειρο τεχνικό από τα καθήκοντά του, θέτοντας ως απόλυτη προτεραιότητα την επιστροφή του Εργκίν Αταμάν στην τεχνική ηγεσία μετά από έξι χρόνια.

Ο 56χρονος τεχνικός εργάστηκε ως ομοσπονδιακός για μία διετία (2014-'16), πριν αποχωρήσει μετά τις αντιδράσεις που υπήρχαν από την πλευρά της Φενέρμπαχτσε.

Το υπόλοιπο των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2023 είναι απλά ένα κομμάτι των άμεσων αγωνιστικών υποχρεώσεων της Τουρκίας, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε πως επίκειται η συμμετοχή στο EuroBasket 2022. Εκεί, όπου η γειτονική χώρα θα δώσει το "παρών" στον όμιλο της Τιφλίδας, ούσα μαζί με Γεωργία (οικοδέσποινα), Ισπανία, Ρωσία (αν κατέβει στη διοργάνωση), Βέλγιο και Βουλγαρία.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ