EUROBASKET

EuroBasket 2023: Η Ισπανία νίκησε το Μαυροβούνιο, στο 1-1 και οι τέσσερις ομάδες του ομίλου της Εθνικής

EuroBasket 2023: Η Ισπανία νίκησε το Μαυροβούνιο, στο 1-1 και οι τέσσερις ομάδες του ομίλου της Εθνικής
FIBA

Στο 1-1 και οι τέσσερις ομάδες της Εθνικής Μπάσκετ Γυναικών, μετά από την ολοκλήρωση της δεύτερης αγωνιστικής του EuroBasket 2023.

Στην απόλυτη ισορροπία ο όμιλος της Εθνικής Ελλάδας Γυναικών, στο EuroBasket 2023, μετά από την νίκη της Ισπανίας επί του Μαυροβουνίου (78-57) το βράδυ της Παρασκευής (16/6).

Έτσι οι δύο ομάδες βρίσκονται στο 1-1, την ώρα που στο 1-1 βρίσκονται και η Ελλάδα με την Λετονία μετά από την ολοκλήρωση της δεύτερης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης.

Στην τρίτη αγωνιστική (18/6) το Μαυροβούνιο θα παίξει με την Λετονία και η Ισπανία με την Ελλάδα. Η πρώτη του ομίλου θα προκριθεί απευθείας στα προημιτελικά, ενώ οι δύο που θα ακολουθήσουν θα βρεθούν στα νοκ-άουτ του EuroBasket.

Για να τερματίσει πρώτη η Ελλάδα θέλει νίκη επί της Ισπανίας και νίκη της Λετονίας επί του Μαυροβουνίου. Για να τερματίσει δεύτερη θέλει νίκη και νίκη του Μαυροβουνίου. Θα τερματίσει τρίτη με ήττα της και με νίκη του Μαυροβουνίου, θα τερματίσει τέταρτη αν χάσει από την Ισπανία και η Λετονία λυγίσει το Μαυροβούνιο.

TAGS EUROBASKET ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ