EUROBASKET 2022

EuroBasket 2022: Βοσνιακό site ισχυρίζεται ότι ο Ντόντσιτς και οι συμπαίκτες του έπιναν μέχρι το πρωί πριν από τον προημιτελικό

EuroBasket 2022: Βοσνιακό site ισχυρίζεται ότι ο Ντόντσιτς και οι συμπαίκτες του έπιναν μέχρι το πρωί πριν από τον προημιτελικό
FIBA

Το ταξίδι της Σλοβενίας στο EuroBasket 2022 σταμάτησε στα προημιτελικά, εκεί όπου η Πολωνία σόκαρε τους πρωταθλητές Ευρώπης και τους πέταξε εκτός συνέχειας. Η βοσνιακή ιστοσελίδα "bhbasket.ba" υποστηρίζει ότι η απόδοση του Λούκα Ντόντσιτς και των συμπαικτών του επηρεάστηκε γιατί είχαν ξενυχτήσει μέχρι το πρωί πίνοντας.

Η προημιτελική φάση περιείχε την μεγαλύτερη έκπληξη του EuroBasket 2022, με την Πολωνία των Πονίτκα και Σλότερ να αφήνει εκτός συνέχειας την πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2017, Σλοβενία με 90-87.

Δημοσίευμα από τη Βοσνία, και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα "bhbasket.ba", που επικαλείται πηγές από το Βερολίνο ισχυρίζεται πως οι παίκτες του Σέκουλιτς είχαν ξενυχτήσει ως τις πέντε το πρωί την ημέρα πριν από τον αγώνα έχοντας μάλιστα καταναλώσει αρκετή ποσότητα αλκοόλ.

Αυτό, σύμφωνα με την ίδια πηγή, είχε ως συνέπεια να μην είναι σε θέση να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της αναμέτρησης και να υποστούν σοκαριστικό αποκλεισμό από τους ψυχωμένους Πολωνούς.

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ορισμένοι από τους διεθνείς της Σλοβενίας φαίνεται πως ήταν μεθυσμένοι με αποτέλεσμα ο χρόνος ξεκούρασης που είχαν πριν από το ματς να είναι ελάχιστος. Όπως επίσης και αυτός που είχαν ανάγκη για να συνέλθει ο οργανισμός τους από το οινόπνευμα που έρρεε μέσα τους.

TAGS EUROBASKET 2022 EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ