EUROBASKET 2022

EuroBasket 2022, Σλοβενία: Συνεχίζει με Σέκουλιτς στον πάγκο παρά την αποτυχία

Ο Αλεξάντερ Σέκουλιτς
Ο Αλεξάντερ Σέκουλιτς FIBA

Ο Αλεξάντερ Σέκουλιτς θα παραμείνει στον πάγκο της Σλοβενίας παρά την αποτυχία της ομάδας να προκριθεί στα ημιτελικά του EuroBasket 2022, με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Ματέι Έρτζαβετς, να τον στηρίζει με δηλώσεις του.

Η Σλοβενία είδε το όνειρο της υπεράσπισης του τίτλου της πρωταθλήτριας Ευρώπης να μένει... όνειρο μετά τον αποκλεισμό από την Πολωνία στα προημιτελικά του EuroBasket 2022. Παρά το γεγονός ωστόσο ότι δεν εκπλήρωσε τις προσδοκίες, η θέση του Αλεξάντερ Σέκουλιτς είναι ασφαλής.

Ο έμπειρος τεχνικός θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας, γεγονός που έγινε γνωστό από τα πλέον επίσημα χείλη: Αυτά του Ματέι Έρτζαβετς, προέδρου της σλοβενικής Ομοσπονδίας.

"Ο Αλεξάντερ Σέκουλιτς έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της επόμενης χρονιάς. Είναι εξαιρετικός προπονητής και - επαναλαμβάνω - έχει συμβόλαιο. Αλλά αυτή η δήλωση είναι αναμενόμενη" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Έρτζαβετς, για να προσθέσει:

"Μετά το τέλος μίας διοργάνωσης χρειάζεται ανάλυση. Ακόμα και αν κατακτούσαμε το τρόπαιο θα ήταν απαραίτητο να συμβεί αυτό. Είμαστε λυπημένοι, απογοητευμένοι. Μετά το παιχνίδι καθίσαμε στον κήπο για ώρα. Μιλήσαμε και προσπαθήσαμε να ξεπεράσουμε την ήττα. Όλοι μας. Παίκτες, επιτελείο και διοίκηση".

TAGS EUROBASKET 2022 EUROBASKET ΣΛΟΒΕΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ