EUROBASKET 2022

EuroBasket 2022, Σερβία: Ο Νέντοβιτς χάνει το υπόλοιπο της διοργάνωσης σύμφωνα με σερβικά ΜΜΕ

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς
Ο Νεμάνια Νέντοβιτς FIBA

Άσχημα νέα για την Σερβία, αφού σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας ο Νεμάνια Νέντοβιτς τραυματίστηκε εκ νέου στην γάμπα και τέθηκε εκτός για την συνέχεια του EuroBasket 2022.

Η Σερβία ξεκίνησε ονειρεμένα στην φάση των ομίλων του EuroBasket 2022 με 4/4 νίκες. Άντεξε στους πρώτους αγώνες χωρίς τον ασθενή Νίκολα Μιλουτίνοβ. Θα πρέπει όμως να βγάλει το υπόλοιπο της διοργάνωσης χωρίς τον Νεμάνια Νέντοβιτς.

Σύμφωνα με την σερβική ιστοσελίδα "mozzarsport" ο γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα τραυματίστηκε εκ νέου στην πολύπαθη γάμπα του, με αποτέλεσμα ο τραυματισμός να είναι αρκετά σοβαρός για να τον αφήσει εκτός για το υπόλοιπο της διοργάνωσης. Αυτό σημαίνει ότι πλέον οι Σέρβοι θα πρέπει να συνεχίσουν με 11 παίκτες από εδώ και πέρα, ξεκινώντας από τον αυριανό (8/9) αγώνα κόντρα στην Πολωνία για την τελευταία αγωνιστική του Δ' Ομίλου.

Στους 4 αγώνες που πήρε μέρος ο Νέντοβιτς είχε 6 πόντους, 1.3 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ μέσο όρο σε 13 λεπτά συμμετοχής. Τελευταίος αγώνας του ήταν ο χθεσινός (6/9) αυτός κόντρα στο Ισραήλ, από τον οποίο αποχώρησε τραυματίας.

TAGS EUROBASKET 2022 EUROBASKET ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ