ΑΠΟΣΤΟΛΗ EUROBASKET

EuroBasket 2022, Παπανικολάου στη Game Night: "Το πιο σημαντικό είναι ότι είδαμε Σλούκα και Παπαγιάννη να πατάνε καλά"

EuroBasket 2022, Παπανικολάου στη Game Night: "Το πιο σημαντικό είναι ότι είδαμε Σλούκα και Παπαγιάννη να πατάνε καλά"

Ο αρχηγός της Εθνικής, Κώστας Παπανικολάου μίλησε στη Game Night μετά από την αναμέτρηση με την Μεγάλη Βρετανία και τόνισε πως η ομάδα δεν πρέπει να χάσει το μομέντουμ της και μοίρασε τα εύσημα στον Μιχάλη Λούντζη.

Η Εθνική ομάδα πέρασε το εμπόδιο της Μεγάλης Βρετανίας και έκανε το 3/3 στον Γ' όμιλο του EuroBasket. αρχηγός της Εθνικής, Κώστας Παπανικολάου μίλησε στη Game Night μετά από την αναμέτρηση, στάθηκε στην εμφάνιση των Σλούκα και Παπαγιάννη που "πάταγαν" καλά στο παρκέ ενώ έδωσε τα εύσημα στους Λούντζη και Λαρεντζάκη για την ετοιμότητά τους σε κάθε παιχνίδι.

Τέλος ο Παπανικολάου κράτησε τη νίκη και το 3/3 στον όμιλο τονίζοντας πως η ομάδα δεν πρέπει να χάσει το μομέντουμ της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Παπανικολάου στη Game Night:

"Από αυτά τα ματς κερδίζεις μία νίκη, το 3/3. Αυτό που μπορεί να χάσεις που είναι το πιο σημαντικό είναι το μομέντουμ και τον ρυθμό. Πρέπει σε όλα τα ματς να έχεις την ίδια συγκέντρωση. Αν το χάσεις ρισκάρεις να χάσεις το μομέντουμ και για πιο δύκσολα μας.

Το πιο σημαντικό είναι ότι είδαμε τον Σλούκα και τον Παπαγιάννη να πατάνε καλά. Είδαμε σήμερα πως υπήρχε βάθος στην ομάδα και από τον Λούντζη και από τον Λαρεντζάκη. Η ομάδα παραμένει σε καλό επίπεδο ακόμα και με τις αλλαγές και αυτό είναι το πιο σημαντικό για την ομάδα".

Για τον Μιχάλη Λούντζη και την εμφάνισή του: "Ο Μιχάλης (Λούντζης) είναι συγκεντρωμένος. Μπορεί να είναι κλισέ ότι ο κάθε παίκτης είναι σημαντικός αλλά αυτό αποδείχθηκε σήμερα με τον Λούντζη. Αυτό είναι το μυστικό να έχεις τέτοιους παίκτες στην ομάδα. Όλα είναι θέμα μομέντουμ. Πρέπει να το κουβαλάς στο επόμενο ματς. Από το να μιλάς είναι καλύτερο να το κάνεις στην πράξη και να δίνεις το παράδειγμα".

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ EUROBASKET EUROBASKET ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ