ΑΠΟΣΤΟΛΗ EUROBASKET

EuroBasket 2022: Οι Πελαργοί θα μείνουν στο Βερολίνο ως το τέλος της διοργάνωσης

EuroBasket 2022: Οι Πελαργοί θα μείνουν στο Βερολίνο ως το τέλος της διοργάνωσης
SPORT24

Παρά τον αποκλεισμό της Εθνικής Μπάσκετ από το EuroBasket 2022, οι Πελαργοί παρέμειναν στο Βερολίνο για να παρακολουθήσουν όλους τους αγώνες της διοργάνωσης. Γιορτή για τους οργανωμένους φίλους της Εθνικής Μπάσκετ το βράδυ της Πέμπτης 15 Σεπτεμβρίου.

Η αγάπη των Πελαργών για την Εθνική Μπάσκετ είναι γνωστή, καταγεγραμμένη και επιβεβαιωμένη εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Οι οργανωμένοι φίλοι της "γαλανόλευκης" έκαναν φέτος ακόμη ένα ταξίδι, σε Μιλάνο και Βερολίνο, για να υποστηρίξουν τους παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη, έχοντας πολύ έντονη παρουσία (και) στον προημιτελικό με τη Γερμανία.

Η Εθνική Μπάσκετ αποκλείστηκε μεν από τη συνέχεια της διοργάνωσης, αυτό δεν σημαίνει όμως πως οι Πελαργοί έκαναν άμεσα το ταξίδι της επιστροφής. Το κάθε άλλο. Παρέμειναν στο Βερολίνο για το υπόλοιπο του EuroBasket 2022, κάνοντας μάλιστα γεύμα - γιορτή το βράδυ της Πέμπτης 15 Σεπτεμβρίου σε εστιατόριο της γερμανικής πρωτεύουσας.

Μπορεί η "επίσημη αγαπημένη" να μην αποτελεί πλέον κομμάτι του EuroBasket 2022, αλλά εκείνοι θα βρίσκονται στις εξέδρες της Mercedes-Benz Arena, διατηρώντας το γαλανόλευκο χρώμα.

EuroBasket 2022: Οι Πελαργοί θα μείνουν στο Βερολίνο ως το τέλος της διοργάνωσης
SPORT24

Το SPORT24 βρίσκεται εκεί όπου χτυπά η καρδιά του EuroBasket. Σύμμαχος της αποστολής σε Μιλάνο και Βερολίνο είναι η Stoiximan, με πολλές επιλογές και δεκάδες ειδικά στοιχήματα για την κορυφαία μπασκετική διοργάνωση.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ EUROBASKET ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ