ΑΠΟΣΤΟΛΗ EUROBASKET

EuroBasket 2022: Οι χιλιάδες Εσθονοί έδωσαν χρώμα στον όμιλο στο Μιλάνο

EuroBasket 2022: Οι χιλιάδες Εσθονοί έδωσαν χρώμα στον όμιλο στο Μιλάνο
SPORT24 / HARRIS STAVROU

Χρώμα στον όμιλο που διεξάγεται στο Μιλάνο έχουν δώσει οι Εσθονοί. Τέσσερις-πέντε χιλιάδες έχουν ταξιδέψει στην Ιταλία, για να υποστηρίξουν την εθνική ομάδα της χώρας τους.

Η ομάδα τους είναι από τις μικρές της διοργάνωσης, όμως οι Εσθονοί έχουν κάνει απίθανη προσπάθεια αυτές τις ημέρες στο Μιλάνο.

Τέσσερις-πέντε χιλιάδες άνθρωποι ταξίδεψαν τόσο από την χώρα τους, όσο και από γειτονικές χώρες της Ιταλίας για να υποστηρίξουν την ομάδα του Γιούκα Τοϊγιάλα, με αποτέλεσμα οι αγώνες τους απέναντι στην Ιταλία στην πρεμιέρα, στην Ουκρανία στη δεύτερη και στην Κροατία στην τρίτη αγωνιστική να γίνουν σε καταπληκτική ατμόσφαιρα.

Το SPORT24 βρίσκεται εκεί όπου χτυπά η καρδιά του EuroBasket 2022. Σύμμαχος της αποστολής σε Μιλάνο και Βερολίνο είναι η Stoiximan, με πολλές επιλογές και δεκάδες ειδικά στοιχήματα για την κορυφαία μπασκετική διοργάνωση.

Είναι χαρακτηριστικό πως ούτε οι Ουκρανοί, αλλά ούτε και οι Κροάτες είχαν κόσμο στο πλευρό τους, πέρα από κάποιους μεμονωμένους που ταξίδεψαν στην Ιταλία χωρίς να μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο γήπεδο.

Οι Εσθονοί στήνουν πάρτι από νωρίς έξω από το Μεντιολάνουμ Φόρουμ, μένουν εκεί μετά από τους αγώνες της ομάδας τους και συνεχίζουν στους δρόμους της πόλης.

Το εντυπωσιακό είναι ότι όλοι φορούν μπλε φανέλες με το ESTI στο εμπρός μέρος, για να δείξουν πόσο περήφανοι είναι για το ταξίδι που κάνει η εθνική ομάδα της χώρας τους. Είναι ο έκτος της παίκτης και το δείχνουν με κάθε ευκαιρία.

Στο Μιλάνο, φυσικά, βρέθηκαν και χιλιάδες Έλληνες για να βοηθήσουν την Ελλάδα να κάνει το 2/2 απέναντι σε Κροατία και Ιταλία.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ EUROBASKET EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ