EUROBASKET 2022

Eurobasket 2022, Ντράγκιτς: "Πάμε για μετάλλιο, ήμουν Μπάτμαν, αλλά τώρα θα είμαι ο Ρόμπιν"

Ο Γκόραν Ντράγκιτς με την φανέλα των Νετς
Ο Γκόραν Ντράγκιτς με την φανέλα των Νετς Ⓒ 2022 FRANK FRANKLIN II/ ASSOCIATED PRESS

Ο Γκόραν Ντράγκιτς μίλησε για τις φιλοδοξίες της Σλοβενίας στο Eurobasket 2022 και μίλησε ανοιχτά για μετάλλιο, ενώ πρόσθεσε ότι πλέον δεν θα έχει τον ρόλο του... Μπάτμαν, αλλά του Ρόμπιν στην ομάδα.

Ο Γκόραν Ντράγκιτς αποφάσισε να αγωνιστεί στο Eurobasket 2022 ενθουσιάζοντας τους Σλοβένους. Και, όπως φαίνεται, δεν έχει στο μυαλό του απλώς έναν... τελευταίο χορό, παρά θέλει ένα μετάλλιο.

Μιλώντας στα ΜΜΕ της Σλοβενίας, ο NBAερ γκαρντ ήταν ξεκάθαρος όσον αφορά τους στόχους των Σλοβένων. "Δεν ήταν δύσκολη απόφαση να επιστρέψω όταν είδα πώς προπονείται η ομάδα. Ήθελα να φορέσω ξανά την φανέλα της Σλοβενίας, ενώ την ίδια στιγμή όλοι με πίεσαν να το κάνω. Από τον Νεστέροβιτς και τον Ντόντσιτς, μέχρι τον αδελφό μου, Ζόραν, που μου το έλεγε κάθε μέρα" ανέφερε αρχικά ο Ντράγκιτς, για να μπει στο... προκείμενο:

"Εννοείται πως δεν επέστρεψα στην Εθνική για να διεκδικήσουμε την 5η και την 6η θέση στο Eurobasket. Πάμε για ένα μετάλλιο, αλλά ξέρω ότι θα είναι μία από τις πιο δυνατές διοργανώσεις στην ιστορία. Πολλές εθνικές ομάδες θα έρθουν με τους καλύτερους παίκτες τους και υπάρχουν πολλά φαβορί. Ο στόχος μας είναι να πάμε στα ημιτελικά και μετά θα θέλουμε απλώς μία νίκη για να πάρουμε κάποιο μετάλλιο".

Παράλληλα πάντως ο Ντράγκιτς φρόντισε να παραδεχθεί ότι πλέον η Σλοβενία είναι η ομάδα του Λούκα Ντόντσιτς, κάνοντας έναν παραλληλισμό με τον Μπάτμαν και τον Ρόμπιν: "Ο Λούκα είναι ο ηγέτης της ομάδας, είναι ξεκάθαρο και θα έχει ρόλο μέντορα και για τον Ζίγκα Σάμαρ, του οποίου το στυλ μου αρέσει πολύ. Έχουμε κατακτήσει μία φορά το χρυσό και πιστεύω ότι μπορούμε να το ξανακάνουμε. Αυτή την φορά όμως δεν θα είμαι ο Μπάτμαν, αλλά ο Ρόμπιν".

TAGS EUROBASKET 2022 EUROBASKET ΣΛΟΒΕΝΙΑ NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ