EUROBASKET 2022

Eurobasket 2022: Ο Γκόραν Ντράγκιτς θα ενισχύσει τη Σλοβενία

Ο Γκόραν Ντράγκιτς στο Ευρωμπάσκετ 2017
Ο Γκόραν Ντράγκιτς στο Ευρωμπάσκετ 2017 FIBA

Με το ξεκάθαρο "I'm back" που έγραψε στο twitter και τη φωτογραφία αγκαλιά με την κούπα ο Γκόραν Ντράγκιτς επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στο Eurobasket 2022 που αρχίζει την 1η Σεπτεμβρίου.

Ο Γκόραν Ντράγκιτς θα σταθεί στο πλευρό του Λούκα Ντόντσιτς προκειμένου η Σλοβενία να διατηρήσει τα σκήπτρα της στο Eurobasket.

Γράφοντας στο twitter το λιτό πλην απόλυτα κατανοητό "επιστρέφω", ο 36χρονος πόιντ γκαρντ (1.91) ξεκαθάρισε μια και καλή πως η συμμετοχή του στο μεγάλο φθινοπωρινό ραντεβού (1-18 Σεπτεμβρίου) δεν τίθεται πλέον σε αμφιβολία.

Με την προσθήκη του Ντράγκιτς, η κάτοχος του τίτλου αποκτά έξτρα δυναμική, αν και ήταν ήδη ένα από τα φαβορί. Στο Eurobasket 2017 ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης με των 22.6 πόντους (τέταρτος σκόρερ) ανά αγώνα.

Οι Σλοβένοι μετέχουν στον 2ο όμιλο της διοργάνωσης, που θα φιλοξενηθεί στην Κολονία, παρέα με Γαλλία, Λιθουανία, Γερμανία, Ουγγαρία και Βοσνία. Εκ των έξι ομάδων του γκρουπ θα προκριθούν οι πρώτες τέσσερις στη φάση των νοκ άουτ, η οποία θα διεξαχθεί εξ ολοκλήρου στο Βερολίνο.

TAGS EUROBASKET 2022 EUROBASKET ΣΛΟΒΕΝΙΑ ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ