EUROBASKET 2022

EuroBasket 2022, μυθική δήλωση του Μίλιτσιτς: "Οι παίκτες μου έχουν αρχ... σαν καρπούζια"

Ο Ιγκόρ Μίλιτσιτς
Ο Ιγκόρ Μίλιτσιτς FIBA

Ο τεχνικός της Πολωνίας, Ιγκόρ Μίλιτσιτς, τρελάθηκε μετά την πρόκριση της Πολωνίας σε βάρος της Σλοβενίας στα ημιτελικά του EuroBasket 2022 και δήλωσε ότι οι παίκτες του έχουν αρχ... σαν καρπούζια!

Ο Ιγκόρ Μίλιτσιτς είναι ένας τύπος που πάντα λέει ωραίες ατάκες. Το έδειξε και στην συνέντευξή του στο SPORT24 όταν θυμήθηκε το βραχύβιο πέρασμά του ως παίκτης από το Ηράκλειο, το έδειξε και μετά την απίθανη πρόκριση της Πολωνίας στα ημιτελικά του EuroBasket 2022 σε βάρος της Σλοβενίας.

Ο τεχνικός των Πολωνών είχε κέφια μετά την σπουδαία επιτυχία της ομάδας του και όταν ρωτήθηκε για τους λόγους της επιτυχίας τα είπε όλα σε λίγες λέξεις: "Είμαστε χαρούμενοι. Οι παίκτες μου έχουν αρχ... σαν καρπούζια και καρδιά σαν την σελήνη".

Κάνοντας πάντως τον απολογισμό του αγώνα, ο Μίλιτσιτς έδειξε λίγο πιο ψύχραιμος: "Οι παίκτες έδειξαν χαρακτήρα και έκαναν την ανατροπή, για αυτό παίξαμε έτσι στην τέταρτη περίοδο. Πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε την Σλοβενία, ετοιμάσαμε ένα πλάνο, αλλά το σημαντικότερο ήταν ότι οι παίκτες είχαν πίστη.

Ήμασταν ενωμένοι από την περίοδο της προετοιμασία. Όταν παίζεις με την καρδιά σου, όταν όλοι έχουν πίστη, όταν όλοι δίνουν το 110%, όλα μπορούσαν να συμβούν. Οι παίκτες μου έδωσαν το 150%, ίσως το 200% σε αυτό το παιχνίδι".

TAGS EUROBASKET 2022 EUROBASKET ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΩΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ