EUROBASKET 2022

Eurobasket 2022, Μαυροβούνιο: Πλήγμα με Ιβάνοβιτς, σχεδόν απίθανο να προλάβει την διοργάνωση

Ο Νίκολα Ιβάνοβιτς με την φανέλα της Εθνικής Μαυροβουνίου
Ο Νίκολα Ιβάνοβιτς με την φανέλα της Εθνικής Μαυροβουνίου FIBA

Άσχημα νέα για το Μαυροβούνιο, αφού ο Νίκολα Ιβάνοβιτς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον αχίλλειο τένοντα και θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολο να προλάβει το Eurobasket. Μπλέξιμο λόγω tweet του Μίσκο Ραζνάντοβιτς

Χωρίς τον πιο συνεπή του πόιντ γκαρντ είναι πολύ πιθανό να παραταχθεί το Μαυροβούνιο στο Eurobasket 2022, αφού ο Νίκολα Ιβάνοβιτς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον αχίλλειο τένοντα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των σερβικών ΜΜΕ ο γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα είναι εξαιρετικά δύσκολο να είναι έτοιμος την 1η Σεπτεμβρίου, όταν ξεκινάει το Eurobasket, και εκτός απροόπτου θα τεθεί εκτός αποστολής.

Την ίδια στιγμή ωστόσο, ένα tweet του Μίσκο Ραζνάντοβιτς ήρθε να μπλέξει λίγο τα πράγματα, αφού ο γνωστός ατζέντης υποστήριξε ότι ο πελάτης του θα μείνει εκτός δράσης για λιγότερο από έναν μήνα.

Σε περίπτωση που ισχύει αυτό που υποστηρίζει ο Ραζνάντοβιτς, τότε ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ θεωρητικά έχει ελπίδες να προλάβει να είναι έτοιμος όταν πρέπει.

Το Μαυροβούνιο βρίσκεται στον πρώτο όμιλο, αυτό της Τιφλίδας, μαζί με την οικοδέσποινα Γεωργία του Ηλία Ζούρου και τις Ισπανία, Βουλγαρία, Βέλγιο και Τουρκία.

TAGS EUROBASKET 2022 EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ