EUROBASKET 2022

EuroBasket 2022: Κόπονεν και Χαφ έδωσαν το δικό τους "Last Dance" και τιμήθηκαν για την προσφορά τους

EuroBasket 2022: Κόπονεν και Χαφ έδωσαν το δικό τους "Last Dance" και τιμήθηκαν για την προσφορά τους
FIBA

Ιδιαίτερα συναισθηματικός ήταν ο αγώνας με αντίπαλο την Ισπανία τόσο για τον Πέτερι Κόπονεν όσο και για τον Σον Χαφ, με τους δύο πολύπειρους Φινλανδούς να δίνουν το δικό τους "last dance" με την φανέλα της εθνικής ομάδας.

Με ανατροπή από το -15 η Ισπανία επικράτησε της Φινλανδίας και την πέταξε εκτός συνέχειας του EuroBasket 2022. Οι Φινλανδοί έκαναν υπερπροσπάθεια, πάλεψαν με μεγάλες δυνάμεις του ευρωπαϊκού μπάσκετ όμως στο φινάλε έπεσαν μαχόμενοι.

Μετά από τη λήξη του αγώνα τα φώτα έπεσαν στους Πέτερι Κόπονεν και Σον Χαφ οι οποίοι τιμήθηκαν για την προσφορά τους στην Εθνική ομάδα της Φινλανδίας μιας και το παιχνίδι απέναντι στους Ισπανούς ήταν το τελευταίο τους. Ο Κόπονεν μάλιστα, σε δηλώσεις του στο SPORT24 και τον Αλέξανδρο Τρίγκα είχε πει χαρακτηριστικά:

"Αυτή είναι η τελευταία διοργάνωση που θα παίξω με την Εθνική, το έχω πει στα παιδιά. Οπότε το απολαμβάνω και κάνω ό,τι μπορώ για να το απολαύσω, μέχρι την τελευταία στιγμή. Τους κάνω πλάκα ότι δεν με αφήνουν να αποσυρθώ, γιατί προχωράμε στη διοργάνωση. Αλλά το απολαμβάνω για να είμαι ειλικρινής".


TAGS EUROBASKET 2022 EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ