EUROBASKET 2022

EuroBasket 2022: Κόπηκε από τη 12άδα του Ισραήλ ο Ντι Μπαρτολομέο

EuroBasket 2022: Κόπηκε από τη 12άδα του Ισραήλ ο Ντι Μπαρτολομέο
FIBA

Ο Γκάι Γκούντες, υπό την υψηλή εποπτεία του Πίνι Γκέρσον, κατέληξε στους δώδεκα διεθνείς που θα υπερασπιστούν το εθνόσημο του Ισραήλ στο EuroBasket 2022.

Ο αποκλεισμός του Τζον ντι Μπαρτολομέο ήταν η έκπληξη που επιφύλασσε ο Γκάι Γκούντες ανακοινώνοντας τη 12άδα του Ισραήλ για το EuroBasket 2022.

Ο 31χρονος γκαρντ (1.83) προτιμήθηκε να μείνει εκτός τελικής επιλογής, αφού δεν ανήκε στα πλάνα του τεχνικού επιτελείου. Είχαν ήδη διαφανεί οι προθέσεις του Ισραηλινού εκλέκτορα από τον αποκλεισμό του από την αποστολή του αγώνα με τη Σουηδία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου.

Σύμφωνα με όσα έγραψαν στο Ισραήλ, αναζητώντας τα αίτια, οι δύο άνδρες συνομίλησαν και συμφώνησαν πως είναι προτιμότερο να μην συνεργαστούν αυτό το καλοκαίρι. Αντιθέτως ο 38χρονος Γκάι Πνίνι είναι παρών, περισσότερο ως μια εμβληματική φυσιογνωμία παρά ως μια λύση που θα κουβαλήσει τους υπόλοιπους.

Έτσι η 12άδα του Ισραήλ απαρτίζεται από τους: Μέκελ, Μάνταρ, Μπλατ, Ζούσμαν, Αβντίγια, Μένκο, Πνίνι, Λέβι, Γκίνατ, Κοέν, Ζάλμασον, Σόρκιν

Η ομάδα του Γκούντες θα συμμετάσχει στον 4ο όμιλο της διοργάνωσης, που θα φιλοξενηθεί στην Πράγα, και θ' αντιμετωπίσει κατά σειρά τη Φινλανδία (2/9), την Ολλανδία (3/9), την Πολωνία (5/9), τη Σερβία (6/9) και την Τσεχία (8/9). Η πρόκριση στα νοκ άουτ του Βερολίνου θα ισοδυναμεί, μάλλον, με αγωνιστική υπέρβαση.

TAGS EUROBASKET 2022 EUROBASKET ΙΣΡΑΗΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ