EUROBASKET 2022

EuroBasket 2022, Ιταλία: Συνεχίζει με Ποτσέκο με το βλέμμα στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023

Ο Τζιανμάρκο Ποτσέκο
Ο Τζιανμάρκο Ποτσέκο EUROKINISSI SPORTS

Ο Τζιανμάρκο Ποτσέκο θα συνεχίσει να είναι ο προπονητής της εθνικής Ιταλίας όπως επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της ιταλικής Ολυμπιακής επιτροπής, Τζιάνι Πετρούτσι.

Ο Τζιανμάρκο Ποτσέκο εξασφάλισε - με τον πλέον επίσημο τρόπο - την θέση του προπονητή της Ιταλίας για το άμεσο μέλλον χάρη στην πορεία της ομάδας μέχρι τα προημιτελικά του EuroBasket 2022.

Η επιβεβαίωση ήρθε από τα πλέον επίσημα χείλη: Αυτά του Τζιάνι Πετρούτσι, προέδρου της ιταλικής Ολυμπιακής επιτροπής, ο οποίος έπειτα από σχετικό ερώτημα που δέχθηκε, απάντησε: "Μπορώ να το επιβεβαιώσω. 100%. Με έπεισε με την δουλειά που έκανε με τους παίκτες" δήλωσε ο Πετρούτσι, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στον Ποτσέκο ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Ο Πετρούτσι στην συνέχεια τόνισε: "Πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό το μονομάτι που άνοιξε ο Μέο Σακέτι και συνέχισε ο Ποτσέκο με τον καλύτερο τρόπο. Εντυπωσιάστηκα από τον τρόπο που προπονούσε. Κάναμε την σωστή επιλογή και περιμένω πολλά πλέον ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023 και των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024".

TAGS EUROBASKET 2022 EUROBASKET ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ