EUROBASKET 2022

EuroBasket 2022, Ισπανία: Ο Λορέντζο Μπράουν είχε πρόταση να παίξει για την εθνική Κροατίας

Ο Λορέντζο Μπράουν
Ο Λορέντζο Μπράουν FIBA

Σε μία αποκάλυψη για τον Λορέντζο Μπράουν και την σύνδεσή του με την εθνική ομάδα της Κροατίας προέβη ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας Μάριο Κασούν σε συνέντευξη που παραχώρησε, λέγοντας πως ο νατουραλιζέ της Ισπανίας είχε πρόταση, όμως η ομοσπονδία της χώρας δεν συμφώνησε.

Ο Λορέντζο Μπράουν ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στο EuroBasket 2022 καθώς οι εμφανίσεις του με την φανέλα της εθνικής Ισπανίας έδωσαν μεγάλη βοήθεια στην ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο και "αύξησαν τις μετοχές" του ίδιου όσο αφορά την παρουσία του με την εθνική.

Ο Μπράουν ωστόσο λίγο έλειψε να αποτελέσει τον νατουραλιζέ παίκτη της εθνικής Κροατίας καθώς πριν από μερικά χρόνια του είχε γίνει πρόταση να εκπροσωπήσει την χώρα στις διεθνείς διοργανώσεις, με την ομοσπονδία της Κροατίας ωστόσο να μην δίνει το "πράσινο φως". Στην αποκάλυψη αυτή προχώρησε ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας της Κροατίας, Μάριο Κασούν σε συνέντευξη που παραχώρησε σε podcast.

"Ο Μρσιτς είχε κάνει πρόταση στον Μπράουν να είναι μέλος της Εθνικής Κροατίας πριν από μερικά χρόνια αλλά η ομοσπονδία είναι πλέον γνωστή για τις αποφάσεις της", είπε αρχικά.

"Είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία της ομάδας. Δείτε την ομάδα της Σερβίας. Είχε πολύ καλύτερη ομάδα αλλά αποκλείστηκε στο ίδιο σημείο με εμάς. Η Ελλάδα αποκλείστηκε στα προημιτελικά. Πλέον όλοι παίζουν μπάσκετ, δείτε την Φινλανδία που επένδυσε πολλά", συνέχισε.

TAGS EUROBASKET 2022 EUROBASKET ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ