EUROBASKET 2022

EuroBasket 2022: Η τελική 12άδα της Ιταλίας

Italy's Danilo Gallinari (8) drives up court during a men's basketball quarterfinal round game against France at the 2020 Summer Olympics, Tuesday, Aug. 3, 2021, in Saitama, Japan. (AP Photo/Charlie Neibergall)
Italy's Danilo Gallinari (8) drives up court during a men's basketball quarterfinal round game against France at the 2020 Summer Olympics, Tuesday, Aug. 3, 2021, in Saitama, Japan. (AP Photo/Charlie Neibergall) © 2022 CHARLIE NEIBERGALL / AP IMAGES

Ο Τζιανμάρκο Ποτζέκο ανακοίνωσε την τελική 12άδα που θα έχει μαζί του στους αγώνες των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου αλλά και στο EuroBasket.

Τη 12άδα με την οποία θα αγωνιστεί στους αγώνες των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου αλλά και στο EuroBasket ανακοίνωσε η Εθνική Ιταλίας.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Ιταλοί βρίσκονται στον ίδιο όμιλο μαζί με την Εθνική μας ομάδα, την Κροατία, την Μεγάλη Βρετανία, την Ουκρανία και την Εσθονία.

Στην τελική δωδεκάδα που επέλεξε ο Τζιανμάρκο Ποτζέκο υπάρχουν έξι παίκτες της Αρμάνι Μιλάνο, οι δύο NBAers (Φοντέκιο και Γκαλινάρι) και ο Ακίλε Πολονάρα της Αναντολού Εφές. Αντίθετα, ο παίκτης που κόπηκε τελευταίος ήταν ο Αμεντέο Τεσιτόρι.

Η 12άδα της Ιταλίας: Σπίσου, Μάνιον, Μπιλίγκα, Τονούτ, Γκαλινάρι, Μέλι, Φοντέκιο, Ντατόμε, Ρίτσι, Πολονάρα, Πατσόλα και Μπαλντάσο

TAGS EUROBASKET 2022 EUROBASKET ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ