ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

EuroBasket 2022: Η Γερμανία αποσύρει τη φανέλα του Νοβίτσκι στο ματς της πρεμιέρας κόντρα στην Γαλλία

EuroBasket 2022: Η Γερμανία αποσύρει τη φανέλα του Νοβίτσκι στο ματς της πρεμιέρας κόντρα στην Γαλλία

Η Γερμανία θα φιλοξενήσει τις κορυφαίες ομάδες του EuroBasket μαζί και έναν από τους ομίλους και γι αυτό θέλει να τιμήσει τον Ντιρκ Νοβίτσκι αποσύροντας την φανέλα του στην πρεμιέρα των ομίλων κόντρα στην Γαλλία.

Για ακόμα μία φορά ο Ντιρκ Νοβίτσκι θα γνωρίσει την υπέρτατη τιμή, αυτή τη φορά από την εθνική ομάδα της χώρας του, Γερμανίας. Μετά από την απόσυρση της φανέλας του από τους Ντάλας Μάβερικς, την ομάδα με την οποία μεγαλούργησε στο ΝΒΑ οι Γερμανοί θα αποσύρουν και τη φανέλα που φόραγε στην Εθνική ομάδα.

Αυτή είναι η πρώτη φορά σε 73 χρόνια ζωής της ομοσπονδίας που θα τιμηθεί με αυτόν τον τρόπο ένας αθλητής.

Μάλιστα αυτό θα γίνει μπροστά στο κοινό της χώρας καθώς η Γερμανία θα φιλοξενήσει τις κορυφαίες ομάδες του EuroBasket μαζί και έναν από τους ομίλους. Έτσι στην πρεμιέρα του EuroBasket απέναντι στην Γαλλία την 1η Σεπτεμβρίου ο Ντιρκ θα δει την φανέλα του να αποσύρεται και να περνά στην ιστορία και του γερμανικού μπάσκετ.

"Ένιωσα τιμή όταν μου παρουσίασε την ιδέα η ομοσπονδία. Ήταν ευχάριστη έκπληξη και είμαι ήδη ενθουσιασμένος με αυτό που με περιμένει στην Κολωνία", δήλωσε ο Νοβίτσκι.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ EUROBASKET 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ