EUROBASKET 2022

EuroBasket 2022, Γκόρντον Χέρμπερτ: "Δεν έχω Twitter, δεν έβλεπα τα power rankings"

EuroBasket 2022, Γκόρντον Χέρμπερτ: "Δεν έχω Twitter, δεν έβλεπα τα power rankings"
INTIME SPORTS

Πολύ χαρούμενος, αλλά και ανακουφισμένος, ο Γκόρντον Χέρμπερτ αποθέωσε τους παίκτες του για την τρίτη θέση στο EuroBasket 2022.

Περήφανος. Αυτό αισθάνεται ο Γκόρντον Χέρμπερτ μετά από το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε η εθνική ομάδα της χώρας του. Και το αισθάνεται γιατί όπως είπε, είχε το ατομικό ταλέντο, αλλά όλοι το έβαλαν σε δεύτερη μοίρα ώστε να πετύχουν τον στόχο που ήταν από την αρχή της προετοιμασίας ένα μετάλλιο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γκόρντον Χέρμπερτ:

"Δεν είμαι σίγουρος τι πρέπει να πω. Είμαι περήφανος γι' αυτά τα παιδιά. Είναι μία απίθανη τιμή να προπονώ αυτά τα παιδιά από την πρώτη ημέρα. Ανταγωνιστήκαμε, αλλά το διασκεδάσαμε κιόλας. Απογοητευτήκαμε από το αποτέλεσμα στον ημιτελικό. Αφού κερδίσαμε την Ελλάδα, θέλαμε κάτι περισσότερο, όμως έτσι είναι ο αθλητισμός. Αυτό θα μας κάνει καλύτερους στο μέλλον. Τελείωσαμε με θετικό τρόπο αυτό το τουρνουά.

Όταν μίλησα τον Αύγουστο, τους εξήγησα ότι πρέπει να δουλέψουμε με όραμα τριετίας. Ο Τάις, ο Σρούντερ, ήθελαν όλοι να είναι επιτυχημένοι. Να φτιάξουμε όλοι μαζί μία ταυτότητα. Τι τους είπα εγώ; Απλώς ότι είμαι πολύ περήφανος για το τουρνουά που κάναμε, για την τιμή που είχα να τους προπονήσω. Ήταν μία από τις πιο ιδιαίτερες εμπειρίες στη ζωή μου, πραγματικά σπέσιαλ. Ήταν ωραίο που τελείωσαμε με ένα μετάλλιο στο στήθος, όμως ο τρόπος με τον οποίο το απολαύσαμε και εκπροσωπήσαμε τη χώρα, αυτό έχει σημασία.

Είχαμε μια δυσκολία με τον τραυματισμό του Σρούντερ και τους υπόλοιπους παίκτες που ταλαιπωρήθηκαν, όμως όλοι επέστρεψαν κι αυτό λέ ιπολλά για την ομάδα. Ήθελαν να είναι εδώ για να εκπροσωπήσουν τη χώρα. Η ήττα στον ημιτελικό μας πόνεσε. Δεν κοιμήθηκα. Μας πόνεσε την επόμενη ημέρα, όμως μιλήσαμε και το ξεπεράσαμε. Είπαμε ότι θα κάνουμε κάτι καλύτερο την Κυριακή, γι' αυτό και οι παίκτες αξίζουν τα συγχαρητήρια για τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασαν απόψε.

Είχαμε μια πολύ καλή ομάδα με πολύ ταλαντούχους παίκτες. Χρειαζόμαστε πρώτα την ομάδα και μετά τα άτομα. Δεν ξέρω αν μας υποτίμησαν, δεν ξέρω, δεν έχω Twitter".

TAGS EUROBASKET 2022 EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ