ΑΠΟΣΤΟΛΗ EUROBASKET

EuroBasket 2022, Γκαρούμπα: "Δεν έμαθα να πασάρω τώρα, κανείς δεν με πίστευε αλλά τώρα το βλέπουν"

EuroBasket 2022, Γκαρούμπα: "Δεν έμαθα να πασάρω τώρα, κανείς δεν με πίστευε αλλά τώρα το βλέπουν"

Εμφανώς ικανοποιημένος με την πρόκριση της Ισπανίας στον τελικό του EuroBasket 2022 ήταν ο Ουσμάν Γκαρούμπα σε δηλώσεις του μετά από το ματς, τονίζοντας παράλληλα πως η ικανότητά του να δημιουργεί ήταν κάτι που πάντα είχε.

Η Ισπανία "έκλεισε το σπίτι" της Γερμανίας και προκρίθηκε στον τελικό του EuroBasket 2022, με τον Ουσμάν Γκαρούμπα να είναι απολαυστικός σκοράροντας κρίσιμα και μεγάλα καλάθια, δημιουργώντας παράλληλα φάσεις για τους συμπαίκτες του.

Σε δηλώσεις του μετά από την λήξη του αγώνα ο Γκαρούμπα άφησε πίσω του τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε, παραδέχτηκε πως δούλεψε ασταμάτητα ενώ αστειεύτηκε λέγοντας πως πάντα ήξερε πως να πασάρει την μπάλα.

"Είμαστε στον τελικό. Προφανώς είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτό και είμαστε έτοιμοι. Πλέον δεν σκέφτομαι τίποτα. Έχασα μεγάλο μέρος της προετοιμασίας αλλά είμαι αφοσιωμένος σε αυτό το τουρνουά και είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου.

Δεν έχει να κάνει με restart για εμένα. Δούλεψα πάρα πολύ σκληρά ακόμα και όσο ήμουν τραυματίας για μέρες σαν και αυτή. Θέλω να παίζω ματς σαν αυτό στο ΝΒΑ και με την Εθνική ομάδα. Δεν έμαθα να πασάρω τώρα, πασάρω έτσι όλη μου τη ζωή. Κανείς δεν με πίστευε αλλά τώρα το βλέπουν".

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ EUROBASKET EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ